Машина, платформа, натовп. Наше цифрове майбутнє 115325

Паперова книга
115325
Машина, платформа, натовп. Наше цифрове майбутнє - фото 1
780
1 людина

Все про “Машина, платформа, натовп. Наше цифрове майбутнє”

Від видавця

Про книги

Дослідження принципів і трендів, що стоять за сучасною цифровою революцією і визначають наше майбутнє.

Сьогодні багатьох цікавить, як на їх життя позначиться поява машин, платформ і натовпу. Чи залишать машини їх без роботи? Будуть впливові платформи контролювати всі їхні економічні рішення? Стане у них менше свободи у тому, як і коли їм працювати, де жити, з ким спілкуватися? Це дуже важливі проблеми. Однак нерідко вони є приватними випадками простого питання: що технології зроблять з нами? Але це неправильна постановка питання. Технологія — не більш ніж інструмент, і не важливо, чи йдеться про молоток або про глибоку нейронної мережі. Інструменти не вирішують, що станеться з людьми. Вирішують люди. Тому правильно запитувати: «Що ми хочемо зробити з допомогою технологій?»

Машини, платформи і натовп здатні давати різні результати залежно від того, як вони використовуються. Вони можуть допомагати комусь збільшувати владу і багатство, а можуть, навпаки, робити блага і право приймати рішення більш розподіленими серед людей. Вони можуть збільшувати приватність, покращувати відкритість чи навіть робити і те, і інше одночасно. Вони можуть створювати робочу обстановку, насичену натхненням і цілеспрямованістю або ж пронизану зажерливістю і страхом. По мірі росту технологій зростають і наші можливості. Це збільшує важливість ясних цілей і серйозних роздумів про цінності. Автори з оптимізмом дивляться в майбутнє.

Наступні кілька десятиліть, на їх думку, можуть і повинні стати краще, ніж будь-які інші, які раніше бачило людство. Це не прогноз, це досяжна мета. Жодне конкретне майбутнє не визначено. І точно так же, як люди здатні прокласти свій власний маршрут, це можуть зробити і компанії, і суспільство в цілому. І ця книга покликана допомогти прокласти кожному читачеві власний маршрут в майбутнє.

Для кого ця книга

Для кожного, хто цікавиться технологіями, трендами, майбутнім.

Про автора

Ендрю Макафі, Ерік Бриньолфсон — інженери та викладачі з Массачусетського технологічного інституту, автори бестселера «Друга ера машин». Обидва входять в глобальний рейтинг провідних бізнес-мислителів Thinkers50.

Анотація

Машина, платформа, натовп. Наше цифрове майбутнє

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Номо Deus. Коротка історія майбутнього
78913
Юваль Ной Харари
630 ₴
Sapiens. Історія народження людства. Том 1
153281
Давід ВандермойленЮвал Ной Харарі
618 ₴650 ₴
Sapiens. Основи цивілізації. Том 2
256158
Давід ВандермойленЮвал Ной Харарі
618 ₴650 ₴
Мозг материален
155578
Ася Казанцева
682 ₴
Инсектопедия
189489
Хью Раффлз
880 ₴
Julia Watson. Lo-TEK. Design by Radical Indigenism
127422
Julian Watson
1'785 ₴2'100 ₴