Внутрішня медицина: у 3-х т.: підручник. Т. 1 (ВНЗ III—IV ур. а.) / під ред. Е. Н. Амосової 39931

Паперова книга
39931
Внутрішня медицина: у 3-х т.: підручник. Т. 1 (ВНЗ III—IV ур. а.) / під ред. Е. Н. Амосової - фото 1
250
2 людини

Все про “Внутрішня медицина: у 3-х т.: підручник. Т. 1 (ВНЗ III—IV ур. а.) / під ред. Е. Н. Амосової”

Від видавця

Фундаментальний підручник "Внутрішня медицина" у трьох томах охоплює такі важливі розділи внутрішніх хвороб, як кардіологія, гастроентерологія, гематологія, нефрологія, ревматологія, пульмонологія (перший і другий томи); розглянуто також диференціальна діагностика при основних симптомах і синдромах у клініці внутрішніх хвороб (третій том). Видання добре ілюстроване, містить тестові питання та предметні покажчики до всіх томів.

Підручник підготовлений провідними фахівцями України відповідно до навчальних програм вищих медичних навчальних закладів III—IV рівнів акредитації. Перший том підручника складається з трьох розділів, в яких описані захворювання системи кровообігу, органів травлення, крові та кровотворних органів.

протягом останніх років у цих галузях внутрішньої медицини з'явилися нові дані щодо етіології та патогенезу ряду захворювань, удосконалювалися методи діагностики і лікування на основі досягнень мікробіології, імунології, генетики, фармакології та ін. Проведено велику кількість досліджень, що дозволили отримати цінну інформацію про клінічному ефекті багатьох методів лікування і профілактики деяких захворювань. Все це знайшло відображення в міжнародних і національних рекомендаціях і стандартах ведення хворих з різною патологією, які лягли в основу відповідних розділів цього підручника.

Для студентів IV—VI курсів медичних вузів, інтернів, а також початківців лікарів, насамперед терапевтів.

Зміст

Передмова | РОЗДІЛ 1. ХВОРОБИ СИСТЕМИ КРОВООБІГУ | РОЗДІЛ 2. ХВОРОБИ ОРГАНІВ ТРАВЛЕННЯ | РОЗДІЛ 3. ХВОРОБИ КРОВІ І КРОВОТВОРНИХ ОРГАНІВ | Предметний покажчик

Анотація

Внутрішня медицина: у 3-х т.: підручник. Т. 1 (ВНЗ III—IV ур. а.) / під ред. Е. Н. Амосової

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника