Клінічна лабораторна діагностика. Л. Є. Лаповець, Р. Б. Лебідь, О. О. Ястремська та ін. 116049

Паперова книга
116049
Клінічна лабораторна діагностика. Л. Є. Лаповець, Р. Б. Лебідь, О. О. Ястремська та ін. - фото 1
Клінічна лабораторна діагностика. Л. Є. Лаповець, Р. Б. Лебідь, О. О. Ястремська та ін. - фото 2
770

Все про “Клінічна лабораторна діагностика. Л. Є. Лаповець, Р. Б. Лебідь, О. О. Ястремська та ін.”

Від видавця

Підручник складено відповідно до нової навчальної програми за єдиним планом. Висвітлено загальні положення, етіологію, патогенез захворювань різних органів і систем, традиційні й сучасні можливості діагностики.

У частині I описано сучасні уявлення про кровотворення і новітні аспекти діагностики захворювань крові згідно із критеріями класифікації ВООЗ, висвітлено сучасне розуміння функції системи гемостазу, а також методи діагностики і контролю ефективності лікування захворювань, що супроводжуються порушенням коагуляції.

У частині II, присвяченій загальноклінічним і цитологічним досліджень, велику увагу приділено правилам узяття матеріалу та його оброблення, фізико-хімічним властивостям, оцінюванню макро - й мікроскопічної картини при патології різних органів і систем. Описано характерні ознаки різних тканин, особливості епітелію та його різновидів. Наведений цитоморфологічні ознаки запальних і передпухлинних станів, доброякісних і злоякісних пухлин різних гістологічних типів.

Для лікарів-інтернів, студентів медичних закладів вищої освіти, фахівців лабораторної діагностики і клініцистів різних спеціальностей.

Анотація

Клінічна лабораторна діагностика. Л. Є. Лаповець, Р. Б. Лебідь, О. О. Ястремська та ін.

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника