Життя без турбот. Посібник із виживання у підлітковому віці

Паперова книга
155106
Життя без турбот. Посібник із виживання у підлітковому віці - фото 1
Життя без турбот. Посібник із виживання у підлітковому віці - фото 2
Життя без турбот. Посібник із виживання у підлітковому віці - фото 3
194220 ₴

Все про “Життя без турбот. Посібник із виживання у підлітковому віці”

Від видавця

Ти дорослігаєш, і здавалося б, рости собі й радій, та часом замість втіхи підлітковий вік підносить купу клопотів. Що ж, приготуйся познайомитися з УСІМА потенційними проблемами, що можуть спіткати тебе. Складнощі в школі, негаразди в стосунках, безкінечний тиск соціальних мереж, неприйняття власного тіла, непорозуміння вдома - цього всього можна й треба позбутися. Подані тут доброзичливі поради, аналіз випадків з життя та реальні запитання від твоїх ровесників допоможуть тобі подолати стрес і всі страхи.

Відчуття тривоги - природне, і так само природним є твоє завдання навчитися його загнуздати, фокусуючи увагу на власному психічному здоров'ї та щасті.

Життя не завжди легке і просте, але воно не має бути і нестерпно складним. Ти заслуговуєш на те, щоб бути щасливою та впевненою людиною, і ніхто не має права позбавити тебе цього. Приділяти увагу своїм відчуттям і почуттям - це перший крок до розуміння свого емоційного стану, тож не бійся проявляти їх і не соромся просити про допомогу, коли в цьому виникає потреба.

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника