Ти сильніше, ніж ти думаєш. Гід по твоїй самооцінці 113517

Паперова книга
113517
Ти сильніше, ніж ти думаєш. Гід по твоїй самооцінці - фото 1
Ти сильніше, ніж ти думаєш. Гід по твоїй самооцінці - фото 2
Ти сильніше, ніж ти думаєш. Гід по твоїй самооцінці - фото 3
400
3 людини

Все про “Ти сильніше, ніж ти думаєш. Гід по твоїй самооцінці”

Від видавця

Про книги

Як пояснити батькам, що ти вже дорослий? Як керувати своїм гнівом і не піддаватися на провокації? Як розмовляти про емоції? Як відчувати не соромитись перед труднощами?

Книга відповість на всі ці питання підлітка. Навчить його брати відповідальність за власне життя, усвідомлювати свої почуття і потреби, бути впевненим у тому, що він заслуговує щасливою, насиченого життя і що він здатний виконати поставлені цілі.

Чому це важливо? Ті з нас, кому не вистачає самоповаги, сумніваються в собі, поступаються тиску інших людей, відчувають себе непотрібними або неповноцінними, шукають вирішення своїх проблем у шкідливих звичках. Це відноситься і до дорослих, і до дітей.

Підлітки, які поважають себе, внутрішньо спокійні, готові відповідати за свої дії, здатні справлятися з життєвими негараздами і філософськи переносять відмови, розчарування, невдачі та поразки. Книга вчить дітей поважати себе, усвідомлювати свої почуття та потреби і брати на себе відповідальність за своє життя.

Фішки книги:

  • пояснює, що таке відповідальність;
  • допомагає розібратися в своїх почуттях;
  • розповість про те, у чому відчувають потребу всі люди;
  • навчить розуміти і свідомо підходити до почуттів і думок;
  • покаже, як підходити до життя з позиції проактивности.

В основу книги лягла програма, розроблена для дорослих. Вона називається «Вплив і самооцінка» і в даний час пропонується в якості навчального курсу на кафедрі психології Мічиганського університету. Для книги автори адаптували матеріали курсу, щоб їх могли самостійно вивчати діти і підлітки у віці від восьми років.

Цей західний бестселер допоміг багатьом підліткам підвищити самооцінку, стати впевненіше в собі, навчитися вибудовувати відносини з однолітками і дорослими, засновані на взаємній повазі. В описаних сценках з життя реальних дітей юні читачі дізнаються себе і свої страхи, побачать вихід з важких ситуацій. Книга допоможе батькам, які прагнуть знайти підхід до підрослим дітям.

Для кого ця книга

Для дітей і підлітків у віці від 8 років, які хочуть відчувати себе спокійно і впевнено, зрозуміти себе і повірити в свої сили.

Батькам, які прагнуть допомогти своїм дітям знайти упевненість в собі і позитивну самооцінку.

Про авторів

Гершен Кауфман — отримав освіту в Колумбійському університеті докторську ступінь в області клінічної психології в Університеті Рочестера. Був професором в Університеті штату Мічиган, вів лекції на кафедрі психології і в Консультаційному центрі. Автор багатьох книг, одна з найбільш відомих — «Психологія сорому».

Лев Рафаель — отримав освіту у Фордемском університеті в Нью-Йорку і ступінь магістра образотворчих мистецтв в області письменницької майстерності в Массачусетському університеті в Амхерсті. Має ступінь доктора філософії.

Памела Espeland — була автором, співавтором і редактором понад 200 книг у видавництві Free Spirit Publishing. Випускниця Карлтон-коледжу в Нортфилде, штат Міннесота. Зараз живе в Міннеаполісі з чоловіком і двома маленькими собаками.

Анотація

Ти сильніше, ніж ти думаєш. Гід по твоїй самооцінці

Видеообзор

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари