The One. Єдиний 119864

Паперова книга
119864
The One. Єдиний - фото 1
314330 ₴
18 людей

Все про “The One. Єдиний”

Від видавця

Погляньте на свого партнера і скажіть чесно: він (або вона) дійсно той самий ЄДИНИЙ? Ви в цьому впевнені? Є спосіб перевірити! Відкрито ген ідеальної сумісності. Все, що потрібно, — простий тест ДНК, і програма сама знайде вашу другу половинку, того, хто створений природою виключно для вас — як і ви для нього. Цікаво? Готові пройти тестування? Навіть якщо у вас вже є кохана людина? А що, якщо програма скаже, що він вам не підходить, — розлучитеся? Що, якщо ваш обранець виявиться сильно старше або молодше, одного з вами статі... або взагалі серійним вбивцею? П'ять різних людей отримали повідомлення про те, що ідеальний партнер для них знайдено. Кожен ось-ось зустріне свою справжню любов. Але майбутнє в дусі "і жили вони довго і щасливо" уготовано не всім. Споріднені душі теж мають свої секрети — кожен похмурішим, страшніше... і більш убивчим іншого.

Кращий фантастичний трилер-2018 за версією Wall Street Journal

Amazon Bestseller #1

Майбутній хіт NETFLIX

Чому вам варто прочитати роман Джона Маррса «The One. Єдиний»

Ви вірите в долю? Не ту, що веде нас до успіху і благополуччя, а на побачення з тим єдиним, з ким ви дивитеся в одному напрямку, згідно класику. Скільки проб і помилок інший раз доводиться зробити, перш ніж зустріти другу половинку, ідеально підходить саме вам.

Британський письменник, улюбленець рейтингів, критиків і аудиторії, Джон Маррс поміркував на тему вибору ідеального партнера. У його романі «The One. Єдиний» цю відповідальну місію бере на себе сервіс «Знайди свою ДНК-пару». І, здається, вам неодмінно необхідно прочитати цей психологічний трилер якомога швидше – адже майбутнє настає набагато швидше, ніж нам здається, вносячи все більше сум'яття в душі миллениалов і зумеров.

Отже, тепер не треба мучитися вибором, годинами просиджуючи в тиндере або витрачаючи час на безглузді побачення. Більше ніяких ярмарків марнославства, не треба намагатися, щоб здаватися краще і розумніше. Досить здати нехитрий аналіз та система підбере вам біологічно підходящого партнера, ідеального за всіма показниками. Тільки сухі наукові дані, ніякої спритності рук і сентиментів.

Який же криється в цьому підступ? Ідеальним партнером може стати хто завгодно. Крім жартів. Він або вона виявиться одного з вами статі, чи буде володіти парою-трійкою неприємних звичок. Вік, зовнішність, IQ – все це не буде мати рішуче ніякого значення. Головне – ДНК-сумісність.

Репортер з 25-річним стажем, професійний оповідач, Маррс підносить трилер як добротне журналістське розслідування людини в його історії видно в деталях обстановки, фразах і вчинках. Перед нами п'ять героїв, п'ять сюжетів, пов'язаних основною ідеєю – всі вони клієнти нового сервісу. Читач занурюється в роман, немов глядач реаліті-шоу. І тут головне вчасно переконатися, що ви не стали його учасником. Складно не тримати в умі «Чорне дзеркало» – британцям не займати смаку в якісному трилері. Найближче майбутнє за їх версією пофарбовано 50 відтінками виключеного дисплея і чим завиральнее ідея, тим достовірніше вона виглядає.

Маррс пише про те, що бачить, докручивая сюжет до саспенсу – його герої, звичайні на вигляд, потрапляють в реалії не зовсім звичайні. Сюжети, витягнуті з нормального життя нормальних людей, вбудовуються письменником в незвичайну реальність і набувають лякаючу достовірну опуклість, потрясаючи і захоплюючи читача.

А вам хотілося б взяти участь у такому експерименті? Продумати наслідки можна вже зараз, читаючи роман Маррса і готуючись до перегляду найближчій екранізації.

Анотація

The One. Єдиний

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Кувала зозуля
237204
Роберт Ґалбрейт
550 ₴625 ₴
Колодязі. Книга 1. Церква
263414
Август Демшар
552 ₴649 ₴
Девушка с татуировкой дракона
89192
Стиг Ларссон
650 ₴
Ґольдштайн
253760
Фолькер Кучер
642 ₴690 ₴
Найкращий сищик та падіння імперії
243602
Владислав Івченко
660 ₴750 ₴
Протистояння. Том 2
52550
Стівен Кінг
704 ₴800 ₴
Чорнильно-чорне серце
264284
Роберт Ґалбрейт
858 ₴975 ₴
Мiр и Война
129331
5/1
Борис Акунин
980 ₴