Естетична косметологія. М'які мануальні техніки + майстер-клас на DVD 10468

Паперова книга
10468
Естетична косметологія. Мякі мануальні техніки + майстер-клас на DVD - фото 1
840
2 людини

Все про “Естетична косметологія. М'які мануальні техніки + майстер-клас на DVD”

Від видавця

 Ця книга - практичне керівництво по основних мануальним моделюючим технікам в естетичній косметології, таким як:

  • Косметичний і омолоджуючий масаж обличчя. Це техніка, відновлювальна, моделює овал обличчя. Масаж сприяє прискоренню виведення токсинів, поліпшенню живлення тканин і звільненню їх від надлишку рідини, розслабленню м'язів, надає благотворну дію на шкіру, судини і м'язи обличчя, сприяє підтримці їх у хорошому стані.
  • Гемолимфодренажный масаж обличчя. Він застосовується для усунення набряків різної етіології, профілактики старіння шкіри, прискорення її регенерації і нормалізації обмінних процесів в шкірі, а також до і після процедур ін'єкційної косметології. В спеціальній методиці основна роль відводиться особливої мануальної роботи, що забезпечує точний дозований тиск на тканини.
  • Глубокотканный масаж обличчя і голови. Прийоми цього масажу прекрасно доповнюють прийоми таких методик, як постізометрична релаксація м'язів, точкове вплив, гемолимфодренажный масаж і т. д. Техніки глубокотканного масажу спрямовані насамперед на опрацювання міофасциальних структур тіла пацієнта і, як наслідок, впливають не тільки виражений косметичний і лікувальний ефект на м'які тканини обличчя, але і сприяють розслабленню м'язів і фасцій суміжних з особою анатомічних областей.
  • Методика постизометрической релаксації (ПІР) в естетичній медицині використовується зовсім недавно, але вже встигла завоювати репутацію процедури "нехірургічної підтяжки м'язів обличчя. В процесі курсу посилюється кровообіг і постачання шкіри і лицьових м'язів киснем, завдяки чому відбуваються швидке підвищення їх тонусу, поліпшення кольору і структури шкіри.
  • Шиацу волосистої частини голови, обличчя та шиї. Цей метод передбачає натиснення пальцями на біологічно активні точки (ген), і таким чином опрацьовуються різні анатомічні області. Масаж шиацу дозволяє поліпшити кровообіг голови, обличчя та шиї, покращує обмін речовин в коренях волосся. Завдяки масажу шкіра стає більш еластичною, знімаються спазми м'язів і поверхневих судин. Дана процедура має не тільки сильний лікувальний і косметичний ефект, але і заспокійливо діє на клієнта і приносить йому задоволення.
  • Фейсбілдінг (тренування м'язів обличчя). Цей метод, розроблений Рейнхольдом Венцем, німецьким пластичним хірургом, - спеціальна система вправ, за допомогою яких можна значно розгладити зморшки і зробити шкіру обличчя більш пружною без хірургічного втручання.
  • Детальний покроковий, ілюстрований фотографіями, малюнками і схемами матеріал даного посібника, а також представлені на DVD майстер-класи спеціаліста з глубокотканному масажу Аріеля Пелевіна та косметолога Маргарити Стародубцевої дозволять досконало оволодіти запропонованими методами.

Книга призначена для косметологів, естетистів, дерматологів, масажистів, фізіотерапевтів, візажистів, слухачів косметологічних курсів, а також усіх, хто цікавиться даною темою.

Анотація

Естетична косметологія. М'які мануальні техніки + майстер-клас на DVD

Рецензії

0

Всі характеристики

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Грибковые инфекции. Руководство для врачей, 2-е изд.
191092
Сергеев А.Ю.Сергеев Ю. В.
цену уточняйте
Шкірні захворювання
34638
Стогова Н., Даховский А.
100 ₴
Клиническое руководство по контактному дерматиту. Диагностика и лечение в зависимости от области поражения
94388
Кларк А.Олисова Ольга ЮрьевнаЛьюаллен Р.Фелдман С. Р.
600 ₴
Дерматологія. Текст і кольорові ілюстрації
261525
Девід Дж. ГоукроджерМайкл Р. Ардерн-Джонс
1'086 ₴
Атлас-довідник лікаря загальної практики. Том 1
77363
Ричард П. УсатинеМинди А. СмитЭдвард Дж. МэйеХайди ШамлиДжеймс Тайсингер
2'200 ₴
Дерматовенерологія
113493
Владимир Адаскевич
4'200 ₴
Болезни кожи. Диагностика и лечение. Атлас и руководство.
32323
Конрад Борк, Вольфганг Бройнингер
4'500 ₴
Дерматологія Фіцпатріка в клінічній практиці. Друге видання. Том 2. в 3-х тт.
10758
Клаус ВольфЛоуэлл А. ГолдсмитСтивен И. КацБарбара ДжилкрестЭми С. ПаллерДэвид Дж. Леффель
8'500 ₴