Восьмий навик. Від ефективності до величі (Обкладинка з клапанами)

Паперова книга
11772
Восьмий навик. Від ефективності до величі (Обкладинка з клапанами) - фото 1
430
14 людей

Все про “Восьмий навик. Від ефективності до величі (Обкладинка з клапанами)”

Від видавця

Восьмий навик - це не просто доповнення Семи навичок ще одним, про яку чомусь забули. Восьмий навик пов'язаний з розумінням значення третього виміру, яке є відповіддю на найголовніший виклик нової Епохи працівника інтелектуальної праці, і з доданням семи навичкам енергії цього вимірювання. Восьмий навик полягає в тому, щоб Знайти свій голос і Надихнути на це інших». 

Стівен Кові 

Про що книга «Восьмий навик: Від успішності до величі»

Про те, що досягнення більш високих рівнів людських здібностей і мотивації в новій реальності вимагає повної трансформації: нам потрібен новий спосіб мислення, новий набір умінь та інструментів - іншими словами, абсолютно новий навик. 

Чому книга «Восьмий навик» гідна прочитання

  • Книга є продовженням міжнародного супербестселера автора «Сім навичок високоефективних людей», змінила життя десятків мільйонів людей по всьому світу.
  • У ній автор вчить тому, як розкривати свої здібності, з ентузіазмом домагатися поставлених цілей і вносити істотний внесок в навколишній світ.
  • Вона являє собою чітку «дорожню карту» розвитку за звичними кордонами ефективності.

Для кого ця книга

Для всіх, хто прагне до щастя і реалізації в житті, хто хоче значно підвищити особисту ефективність на роботі та за її межами. 

Хто автор

Стівен Р. Кові - визнаний авторитет в області лідерства, спеціаліст по сімейних та організаційних проблем, викладач, співзасновник і віце-голова ради директорів компанії FranklinCovey Co.

Анотація

Восьмий навик. Від ефективності до величі (Обкладинка з клапанами)

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника