Стратегія сімейного життя. Як рідше мити посуд, частіше займатися сексом і менше сваритися. 14119

Паперова книга
14119
Стратегія сімейного життя. Як рідше мити посуд, частіше займатися сексом і менше сваритися. - фото 1
330
2 людини

Все про “Стратегія сімейного життя. Як рідше мити посуд, частіше займатися сексом і менше сваритися.”

Від видавця

Про що книга «Стратегія сімейного життя»

Пайову участь у шлюбі? Подружні франшизи? Правила користування вітальні? Яка маячня! — скажете ви. Запевняємо вас, прочитавши цю книгу, ви зміните свою думку і переконайтеся: шлюб — це бізнес, який ведуть два ділових партнера. Причому ви не тільки працюєте на благо спільної справи, але також торгуєте між собою різними послугами, в число яких входять домашні справи. Як вам розподілити обов'язки? Чиєю спеціалізацією повинна стати закупівля молока, а чиєї — миття вікон? Хто повинен подбати про те, щоб одяг був выстирана, выглажена і покладена купками в шафу, а хто повинен накрити обідній стіл? Як би ми не хотіли вберегти свій любовний човен від побутових «рифів», найчастіше саме ці питання сіють розбрат в наших сім'ях. Так не повинно бути. І економіка знає, як цього уникнути. 

Чому книга «Стратегія сімейного життя» гідна прочитання

Прочитавши її, ви навчитеся міркувати як економіст, вчасно відключати емоції і приймати виважені рішення в найскладніших питаннях спільного життя.

За допомогою базових економічних засад ви зможете отримати максимум користі з ваших ресурсів. А це означає: частіше займатися сексом, рідше мити посуд, приділяти більше уваги один одному, залишаючи достатньо особистого простору і ін

На прикладах з реального життя автори цієї мудрої, місцями смішний, але безумовно цікавої книги показують, як додаток економічних законів до шлюбу допоможе повернути в дім мир і любов.

Хто автори

Статі Шуман — заступник головного редактора видання Newsweek Daily Beast, працювала в The Wall Street Journal. Живе разом з чоловіком і двома дочками в Брукліні, Нью-Йорк.

Дженні Андерсон — репортер The New York Times. Нагороджена премією Джеральда Лоуба за висвітлення подій, пов'язаних з банком Merrill Lynch. В даний час пише про проблеми освіти. Живе з чоловіком та двома дочками на Манхеттені.


Анотація

Стратегія сімейного життя. Як рідше мити посуд, частіше займатися сексом і менше сваритися.

Видеообзор

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари