Мозок. Інструкція по застосуванню. Як використовувати свої можливості по максимуму і без перевантажень 11801

Паперова книга
11801
Мозок. Інструкція по застосуванню. Як використовувати свої можливості по максимуму і без перевантажень - фото 1
330
9 людей

Все про “Мозок. Інструкція по застосуванню. Як використовувати свої можливості по максимуму і без перевантажень”

Від видавця

Про що книга «Мозок. Інструкція по застосуванню: Як використовувати свої можливості по максимуму і без перевантажень »

Про те, як працює людський мозок. Чому розумні люди часом надходять нелогічно і необачно? Наприклад, витрачають час на другорядні завдання, забуваючи про головне? Навантажують себе роботою, яку не в змозі виконати? То і справа сваряться через дрібниці? Болісно реагують на критику? Виявляється, причиною цих та інших проблем є не тільки людська психологія, але й особливості будови нашого мозку, який неможливо змінити, але можна і потрібно враховувати і в роботі, і в повсякденному житті. 

Чому книга «Мозок. Інструкція по застосуванню» гідна прочитання

  • Книга розповідає, чому наш мозок відчуває себе перевантаженим і що робити, щоб використовувати розумові можливості по максимуму, як збільшити шанси на осяяння, як навчитися, не конфліктуючи, впливати на інших.
  • Автор спілкувався з вченими, відвідував лабораторії і провів сотні годин, розбираючись в тому, як, за сучасними науковими даними, мозок впливає на наше життя.
  • Запропоновані в книзі методики — потужні інструменти, засновані на суворих наукових даних і здатні допомогти кожній людині, чим би він не займався.

Для кого ця книга

Для всіх, хто хоче дізнатися більше про можливості та особливості роботи свого мозку, щоб підвищити результативність і швидше досягти успіху. 

Хто автор

Девід Рок — бізнес-консультант і коуч в області лідерства. Автор книг Coaching with the Brain in Mind, Quiet Leader ship і Personal Best, виконавчий директор компанії Results Coaching Systems. Член консультативної ради міжнародної бізнес-школи CIMBA і один із засновників NeuroLeadership Institute і NeuroLeadership Summit.

Анотація

Мозок. Інструкція по застосуванню. Як використовувати свої можливості по максимуму і без перевантажень

Видеообзор

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари