І ботаніки роблять бізнес 1+2. Дивовижна історія засновника «Додо Піци» Федора Овчинникова: від провалу до мільйона

Паперова книга
11709
І ботаніки роблять бізнес 1+2. Дивовижна історія засновника «Додо Піци» Федора Овчинникова: від провалу до мільйона - фото 1
340
8 людей

Все про “І ботаніки роблять бізнес 1+2. Дивовижна історія засновника «Додо Піци» Федора Овчинникова: від провалу до мільйона”

Від видавця

Про книги

Дві книги про історію «настирного ідеаліста» Федора Овчинникова, заснував «Додо піцу» — під однією обкладинкою.

Одного разу один цілком звичайний хлопець, що жив в цілком звичайному російському місті, вирішив круто змінити своє життя і почати свою справу. Хоча в нього не було ні грошей, ні досвіду, ні зв'язків, ні економічної освіти. Тепер ім'я Федора Овчинникова знають всі, хто серйозно цікавиться бізнесом.

Створена ним компанія «Додо Піца» працює не тільки в Росії, але і по всьому світу — в таких різних країнах, як США, Великобританія або Китай. Але ця книга не про дивовижний успіх «Додо Піци». Ця книга про те, як Федір Овчинников впав, перш ніж зміг високо піднятися.

Люди люблять історії успіху. Це історія боротьби.

Для кого ця книга

Ця книга для всіх, хто розмірковує про те, чи можна втілити свої мрії в сучасній Росії. І для всіх, хто хоча б один раз замислювався про створення власного бізнесу.

Про автора

Максим Котін — журналіст, автор ділових бестселерів, засновник «Майстерні історій Максима Котіна». Співпрацював з журналами Forbes, «Секрет фірми», «Сноб», порталом Slon.ru. Удостоєний премії в галузі ділової журналістики імені Микити Кириченко.

З 17 років Максим публікується у відомих виданнях Москви і Санкт-Петербурга. Закінчив факультет журналістики Спбду. У 2004 році почав працювати в журналі «Секрет фірми», для якого написав серію статей про найбільш неординарних бізнесменів Росії.

У 2007 році випустив свою першу велику роботу — бестселер про бізнес по-російськи «Чичваркін Е..геній». Завдяки цій книзі, став лауреатом премії «Бізнес-Книга 2008» в номінації «Бізнес-історії». У 2011 році вийшла книга «І ботаніки роблять бізнес», а в 2014 — «І ботаніки роблять бізнес-2». Передмова до книги «І ботаніки роблять бізнес» написав Євген Чичваркін, який назвав її «кращою книгою про підприємництво в Росії». Ця книга принесла Максиму нагороду «Вибір рунета-2011». Спеціально для «МІФ» Максим продюсував і редагував серію «Реальні історії».

«Майстерня історій Максима Котіна» — інтернет-портал, на якому зібрано найкращі історії про бізнес, опубліковані в онлайн-просторі.

Анотація

І ботаніки роблять бізнес 1+2. Дивовижна історія засновника «Додо Піци» Федора Овчинникова: від провалу до мільйона

Рецензії

0

Всі характеристики

  • Видавництво
  • Автор
  • Категорія
  • Рік
    2018
  • Сторінок
    312
  • Формат
    145х200 мм
  • Обкладинка
    М'яка
  • Тип паперу
    Офсетний
  • Мова
    Російська

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника