Харизма лідера 12015

Паперова книга
12015
Харизма лідера - фото 1
420
1 людина

Все про “Харизма лідера”

Від видавця

Про книги

Лідерами сьогодні прагнуть стати багато. Багатьом це вдається за рахунок раціонально продуманих дій і сили волі. Але серед величезної маси людей завжди знаходяться ті, хто володіє ще й дивною силою — харизмою. Що це за властивість і звідки воно береться? Зумовлена чи харизма від народження або може бути результатом точного розрахунку? Як звичайні, на перший погляд, люди перетворюються в лідерів, будують своє власне життя, пишуть історію компаній, а іноді — країн і народів? Яку роль у становленні харизми відіграють сім'я і соціум? Ну і, нарешті, чи можна її харизму — розвинути? 

Автор пропонує досить повне дослідження актуальної теми і дає свої відповіді на багато питань про цьому цікавому властивості людської особистості та її зв'язку з лідерськими якостями.

Для кого ця книга

Книга для тих, хто цікавиться питаннями лідерства для керівників компаній і підрозділів.

Чому ми вирішили видати цю книгу

Тому що ця книга — спроба розвіяти дим і спецефекти навколо явища харизми, відокремити його «механізм» від міфів, і культурних нашарувань. Це спроба осмислити, для того щоб використовувати.

Фішка книги

Харизма розглядається як одна з складових лідерства.

Книга знайомить читачів з картиною внутрішнього світу видатних людей, з фактами з біографій найбільш відомих харизматичних постатей минулого і сьогодення — і, ... дає можливість співвіднести себе з ними..

Від автора

Слово «харизма» оточене сьогодні ореолом містики і скепсису. Однак, ми не можемо не визнати, що це явище існує і люди з харизмою легко домагаються такого впливу на оточуючих, яке і не снилося тим, хто цієї властивості не має. Наука давно вивчає це явище і зараз у нас є можливість побачити, що харизматичний вплив може бути керованим, воно може стати ще одним ресурсом сучасного лідера для досягнення найсміливіших планів не тільки справі, але і в житті в цілому.

Лідер повинен вміло керувати. А керувати ми можемо тільки тим, що можемо контролювати. Ми можемо контролювати тільки те, що розуміємо.

Харизма не раз допомагала лідерам отримати владу і звести на вершину величі себе і ту групу, яку вони очолили. При цьому харизма була лише інструментом, багаторазово підсилює вплив, досягнення лідерів, і надаючи їх злетів і падінь риси обрання та унікальності, давала можливість зібратися з силами і знову злетіти.

Анотація

Харизма лідера

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника