Драйв. Що насправді нас мотивує 11776

Паперова книга
11776
Драйв. Що насправді нас мотивує - фото 1
Драйв. Що насправді нас мотивує - фото 2
480
11 людей

Все про “Драйв. Що насправді нас мотивує”

Від видавця

«Один бізнес-лідер... висловився з приводу мотивації абсолютно прямо. Коли він проводить співбесіду при прийомі на роботу, то заявляє потенційним співробітникам: «Якщо вам треба, щоб я вас мотивував, я, швидше за все, не буду вас наймати».» 

Ретельне вивчення впливу заохочення за результатами 128 експериментів дозволяє зробити висновок, що матеріальні стимули мають тенденцію чинити в основному негативний вплив на внутрішню мотивацію, — вони встановили. — Коли інститути — сім'ї, школи, компанії та спортивні команди — фокусуються на короткочасних цілях і знаходять за потрібне контролювати поведінку людей, вони заподіюють їм значний і непоправної шкоди.» 

«Спробуйте заохочувати заняття дитини математикою, сплачуючи йому за кожну сторінку вирішених завдань зі збірника вправ, і він майже напевно на якийсь час стане більш старанним учнем, але втратить інтерес до математики на все життя. Візьміть промислового дизайнера, який любить свою роботу, і спробуйте змусити його працювати краще, поставивши його винагороду в залежність від успішності продукту, і він майже напевно буде деякий час працювати як маніяк, але в довгостроковому плані його інтерес до своєї роботи знизиться.» 

Про що книга «Драйв: Що насправді нас мотивує»

Це книга про мотивації. Про те, що ж насправді мотивує людей до видатних результатів. Можливо, ви подумали: ну звичайно ж - це гроші. Багато грошей. Зрештою, люди працюють заради грошей, так і практика «зроби А і я дам тобі Б» стала чи не класикою менеджменту. Дивно чути, що це в корені невірно! 

У своєму провокаційному бестселері Деніел Пінк переконливо доводить, що в інформаційну епоху біхевіористська система мотивації, заснована лише на винагороду за досягнення результату, стала не просто марна, але і в ряді випадків прямо шкодить і співробітникам, і фірмі. Але як же тоді мотивувати персонал досягати цілей і перемагати конкурентів? Потрібно зробити акцент на природному прагненні кожної людини до досконалості, майстерності та незалежності і наймати тільки тих людей, у яких сильна внутрішня мотивація. Це не так складно, як може здатися, а у книзі ви знайдете прості і зрозумілі інструменти побудови нової системи мотивації. 

Чому книга «Драйв» гідна прочитання

  • Тому що це найважливіша книга про мотивації, написана в світі за останні роки.
  • Книга докорінно змінює наше уявлення про чинники, що впливають на результати роботи, на мотивацію до праці, на творчість. Всі свої думки автор підкріплює більш ніж переконливими результатами сотень психологічних досліджень про поведінку людей.
  • Друга половина книги досить практична — автор дає безліч інструментів і методів створення нової системи мотивації. Це унікальна суміш гуманістичної психології і реальної практики управління!

Рейтинги

Бестселер Amazon і The New York Times 

Для кого ця книга

Для кожного керівника, який хоче підняти ефективність роботи своєї команди. Для кожного фахівця з управління персоналом. Для кожного незалежного професіонала. 

Хто автор

Деніел Пінк — автор чотирьох міжнародних бестселерів, переведених на 32 мови. У 2011 році увійшов до рейтингу 50 кращих бізнес-аналітиків світу.

Анотація

Драйв. Що насправді нас мотивує

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Athletic CEOs: Leadership in Turbulent Times
190913
Stanislav ShekshniaVeronika ZagievaAle
1'900 ₴
Принципи інвестицій, 4-е видання
32811
Цви БодиАлекс КейнАлан Маркус
1'900 ₴
The Standard for Program Management
63047
Project Management Institute
2'000 ₴
Аналіз цінних паперів
32783
Бенджамин ГрэхемДэвид Додд
2'100 ₴
Practical Fraud Prevention. Fraud and AML Analytics for Fintech and eCommerce, Using SQL and Python
197700
Gilit SaportaShoshana Maraney
2'100 ₴
Cloud Without Compromise. Hybrid Cloud for the Enterprise. 1st Ed.
244745
Paul Zikopoulos, Christopher D. Bienko, Chris Backer
2'100 ₴
Корпоративные финансы. Том 1. 11-е издание
134863
Стивен РоссРэндолф УэстерфилдДжеффри ДжаффиБредфорд Джордан
2'255 ₴
Корпоративные финансы. Том 2. 11-е издание
138506
Стивен РоссРэндолф УэстерфилдДжеффри ДжаффиБредфорд Джордан
2'255 ₴
Планування та експлуатація промислових підприємств. Робочі методики для адаптивних, інтегрованих і енергозберігаючих заводів
123915
Эгон МюллерМихаэль Шенк ШенкЗигфрид Вирт
3'330 ₴