Давид і Голіаф. Як аутсайдери перемагають фаворитів 14117

Паперова книга
14117
Давид і Голіаф. Як аутсайдери перемагають фаворитів - фото 1
210
7 людей

Все про “Давид і Голіаф. Як аутсайдери перемагають фаворитів”

Від видавця

Про що книга «Давид і Голіаф: Як аутсайдери перемагають фаворитів»

Автор світових бестселерів журналіст The New Yorker Малкольм Гладуелл, натхненний біблійним протистоянням Давида і Голіафа, аналізує феномен перемоги над сильним слабкого. У кожній з глав розповідається історія однієї людини — знаменитого або невідомого, пересічного або талановитого, який, зіткнувшись з, здавалося б, нерозв'язними проблемами, був змушений діяти. Як бути: грати за правилами або довіритися своїм інстинктам? Здатися або триматися до останнього? Нанести удар чи пробачити? Людина – істота адаптивне, але бувають такі ситуації, коли адаптація тотожна поразки. Тому варто мобілізувати свої внутрішні резерви: волю, розум, фізичні ресурси, фантазію — і взяти верх над несприятливими обставинами. Історії реальних людей, які вистояли в битві з могутніми «голиафами» неймовірних труднощів, показують нам, що навіть слабкому може бути під силу винести страшні удари долі і не тільки не зламатися, але й знайти в собі сили для нових звершень. 

Чому книга «Давид і Голіаф» гідна прочитання
  • Реальні історії завжди цікавіше фантазій, коли йдеться про подолання труднощів. Наші сучасники виявилися здатні на багато що, коли обставини загнали їх у глухий кут. Автор наводить в книзі воістину надихаючі приклади тріумфу людської волі.
  • Це дуже життєстверджуюча книга, що допомагає повірити в свої сили.
  • Малкольм Гладуелл розглядає різні способи боротьби з труднощами: відкрите протистояння, непротивлення злу насильством, наполегливість, завзятість у досягненні мети, хитрість, чесність і доброта. Герої книги часто діють не так, як від них очікують, і завдяки цьому виявляються у виграші.
Для кого ця книга

Для всіх, хто хоче дізнатися більше про подолання труднощів і особливості поведінки людини в нестандартних ситуаціях. 

Хто автор

Малкольм Гладуелл — автор світових бестселерів «Переломний момент», «Що бачила собака», «Сила миттєвих рішень», «Генії і аутсайдери». Зараз штатний автор журналу The New Yorker, в минулому — автор наукових і бізнес-статей для газети The Washington Post.

Відгуки про книги

«Давид і Голіаф» — вічна людська історія про перемогу «начебто слабкого» над «здавалося б, сильним». Не буває абсолютної сили, у кожного є своя ахіллесова п'ята. Давид — це прогрес, творчість, хитрість. Голіаф — це зазнайство, роздута зарозумілість і неадекватна самооцінка.
Історія людства, так і історія бізнесу показують нам, що на кожного Голіафа рано чи пізно знаходиться свій Давид. І це відбувається значно частіше, ніж ми думаємо. Практично кожен день.
Сергій Турко,
головний редактор видавництва «АЛЬПІНА ПАБЛІШЕР»

Якщо вам подобається ідея, що більше не завжди краще, чим менше, якщо вам подобається ідея, що недоліки — це переваги, а слабкість — це сила, почитайте цю книгу. Вам сподобається.
Дмитро Голубовський,
головний редактор журналу Esquire

Малкольм Гладуелл володіє вражаючою здатністю ламати стереотипи.
У новій книзі тривають його захоплюючі дослідження природи успіху, розпочаті у «Переломному моменті» і «Геніїв і аутсайдерах». Провокаційна книга про слабкість «сили» і силі «слабкості», про бажаних труднощі, про зухвалості і мужність реальних людей, долаючи свої страхи і кидають виклик усталеним правилам. Глибоко, цікаво і дуже корисно!
Ілля Млинців,
генеральний директор компанії Milford, викладач НДУ ВШЕ

Світ сходить з розуму по big data і складних моделях. Гладуелл твердить із книжки в книжку: ключових показників успіху не багато. Спрощуйте, хоча і не захоплюйтеся.
Його головна мета — природа успіху.
Микола Ст. Кононов,
письменник, головний редактор інтернет-журналу про бізнес Hopes&Fears

Суть книги Малкольма Гладуелл криється в її назві. Маленькі та слабкі теж здатні перемагати. Існують пояснюють цей факт теорії, стратегії і численні закономірності. Є особливі прийоми, що дозволили, наприклад, Мартіну Лютеру Кінгу перемогти сегрегацію в умовах расистського Півдня США і дають і сьогодні можливість проводити нові закони та розторощить здаються непорушними порядки.
Рекомендую цю книгу всім, кому цікаво зрозуміти, як боротися з «Голиафами» — ресурсно переважаючим противником. У політиці, у спорті, бізнесі та суспільному житті.
Марк Кукушкін,
практик розвитку, старший партнер компаній Best T&D Group і Тренінг-Бутік, автор проектів Відкритий Тренерський Університет (ОТУМКа) і «Практики розвитку»

Анотація

Давид і Голіаф. Як аутсайдери перемагають фаворитів

Видеообзор

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Athletic CEOs: Leadership in Turbulent Times
190913
Stanislav ShekshniaVeronika ZagievaAle
1'900 ₴
Принципи інвестицій, 4-е видання
32811
Цви БодиАлекс КейнАлан Маркус
1'900 ₴
The Standard for Program Management
63047
Project Management Institute
2'000 ₴
Аналіз цінних паперів
32783
Бенджамин ГрэхемДэвид Додд
2'100 ₴
Practical Fraud Prevention. Fraud and AML Analytics for Fintech and eCommerce, Using SQL and Python
197700
Gilit SaportaShoshana Maraney
2'100 ₴
Cloud Without Compromise. Hybrid Cloud for the Enterprise. 1st Ed.
244745
Paul Zikopoulos, Christopher D. Bienko, Chris Backer
2'100 ₴
Корпоративные финансы. Том 1. 11-е издание
134863
Стивен РоссРэндолф УэстерфилдДжеффри ДжаффиБредфорд Джордан
2'255 ₴
Корпоративные финансы. Том 2. 11-е издание
138506
Стивен РоссРэндолф УэстерфилдДжеффри ДжаффиБредфорд Джордан
2'255 ₴
Планування та експлуатація промислових підприємств. Робочі методики для адаптивних, інтегрованих і енергозберігаючих заводів
123915
Эгон МюллерМихаэль Шенк ШенкЗигфрид Вирт
3'330 ₴