Бізнес своїми руками. Як перетворити хобі на джерело доходу 11766

Паперова книга
11766
Бізнес своїми руками. Як перетворити хобі на джерело доходу - фото 1
392490 ₴
19 людей
Купити

Все про “Бізнес своїми руками. Як перетворити хобі на джерело доходу”

Від видавця

«Немає більшого щастя в житті, ніж розуміти, що займаєшся улюбленою справою. Бачити, як поволі, але вірно ти взбираешься сходами самовдосконалення. Малювати — і бачити своїх клієнтів задоволеними. Вибирати свій графік роботи і мати час на те, щоб брати участь в інших проектах, не за прибуток, допомагаючи іншим людям».

Міла Кисельова, ілюстратор

«Головна підтримка, радість і задоволення, — це щохвилинне розуміння того, що я роблю (нарешті! змогла! можу!) те, що подобається».

Олена Федотова, дизайн моделей для в'язання

«Було дуже страшно на це зважитися, але я зважилася. І ні краплі про це не шкодую».

Сабіна, прикраси

Про що книга «Бізнес своїми руками: Як перетворити хобі на джерело доходу»

Думаєте, як перетворити приватну практику або хобі в успішний бізнес? Набридло працювати «на дядю» в офісі? А, може бути, хочете з користю для сімейного бюджету зайняти себе в декреті? Тоді ця книга — те, що доктор прописав. Вона написана спеціально для тих, хто хоче займатися творчістю і заробляти, а також для тих, у кого вже є приватна практика і, може бути, не дуже багато замовників, але зате безліч питань. Що потрібно знати, якщо хочеться продавати зроблені своїми руками прикраси або іграшки? Як визначити, скільки могли б коштувати? Що зробити, щоб їх помітили, захотіли купити і купили? А якщо ви, приміром, викладач або стиліст — де повісити оголошення про свої послуги? Як знайти клієнтів? Як зрозуміти, чи зможуть доходи від продажу замінити зарплату, якщо піти з роботи і займатися тим, чим завжди хотілося? Відповіді на ці та інші питання простим і зрозумілим мовою дає в своїй книзі Пекла Биковська, спеціаліст з маркетингу та автор блогу «Робота як задоволення», що входить в сотню самих популярних в «Живому журналі». Пекла опитала більше ста чоловік з різних міст Росії, Вірменії, Білорусії, Німеччини, Єгипту, Ізраїлю, Словаччини, Хорватії, України, Чорногорії, та вони поділилися історіями про те, як вони вирішили розпочати свою справу, про успіхи і труднощі, про помилки, рішення та досягнення, про свій досвід у рекламі та продажу в Інтернеті. А в кінці книги ви знайдете заготівлю робочої зошити, в якій зібрані всі ті питання, про які треба подумати, перш ніж починати бізнес або щось кардинально в ньому змінювати. Виконавши це, ви набагато краще зможете собі уявити, до чого ви прагнете, з ким ви збираєтеся працювати, що і як продавати, як рухатися до мети, щоб напевно її досягти. 

Чому книга «Бізнес своїми руками» гідна прочитання

«Я з нетерпінням чекала книгу Ади, знаючи її ерудованість, увага до деталей і любов до аналізу всього, що відбувається навколо неї. Пекла дивовижний людина - вона виявляє сенс, після будь-якої розмови з нею я розумію, що дізналася не просто щось нове, а що-то дійсно дивовижне про те, як влаштований світ.

Я прочитала її книгу залпом і відразу почала її перечитувати, в цей раз роблячи виписки - в моєму бізнесі теж багато чого потрібно поправити! Дійсно, я забула про цю необхідної деталі і зовсім випустила з виду цю чудову можливість! обов'язково потрібно спробувати і те, і інше, змінити таблиці планування на ті, про яких пише Пекла, переписати тексти сайту... Мабуть, доведеться перечитати книжку ще раз, щоб скласти остаточний план дій.

Якщо ви плануєте почати свою справу, якщо ви вже ведете свою справу, і навіть якщо ви процвітаєте у своїй справі - все одно вам треба неодмінно прочитати книгу «Бізнес своїми руками». Ця книга не тільки про те, як досягти успіху в бізнесі, але і про те, як не загнати себе у пастку «мій бізнес з'їв моє життя», як знайти радість у кожному своєму професійному успіху і про те, як зробити лимонад своїх невдач».

Тійна Орасмяе-Медер, творець косметичної марки Meder Beauty Science & Spa

Бізнес своїми руками" — хороше керівництво до активних дій, а ще чудова історія про те, що потрібно вірити в себе і рухатися вперед».

Наталія Миняйлова, директор з маркетингу «Ярмарку Майстрів»

«Пекла Биковська не винаходить велосипед. Вона бере велику і складну машину корпоративного маркетенига і створює з неї зручний, маневрений і швидкий велосипед для невеликого бізнесу. Ви хочете заробляти своїми руками, талантами і креативністю? Книга проведе вас по всіх етапах організації продажів, знаходження і утримання клієнтів, рекламування своєї роботи і отримання задоволення від процесу. Освіта і досвід автора в області великого сучасного маркетингу плюс її вдалий досвід хэндмейкера доповнено в книзі безліччю практичних порад людей, які вже створили успішну справу своїми руками».

Аліка Калайда, художник, ілюстратор, блогер, власниця магазину на Etsy

Хто автор

Пекла Биковська вивчала маркетинг в Нідерландах, коли в Росії був тільки один підручник з маркетингу, а слова «маркетолог» ще не знали. Захистила дисертацію по конкурентній політиці, а зараз працює в регіональному інформаційному центрі великої міжнародної організації, де в числі іншого веде інтернет-проекти та тренінги.

У 2006 році захопилася валянням повсті, брала участь зі своїми роботами у виставках, вела майстер-класи і незабаром зрозуміла, що у світі творчості та хобі теж потрібний маркетинг. Через деякий час в «Живому журналі» з'явився її блог «Робота як задоволення» http://arcobaleno-ru.livejournal.com/) зі статтями про те, як автор прикрас, викладач або перукар може перетворити хобі у власну справу і зробити його успішним: як визначити свої цілі і завдання, як спілкуватися з клієнтами, як правильно продавати і вести переговори, оцінити результати і збільшити прибуток. Блог «Робота як задоволення» швидко увійшов у сотню найпопулярніших в «Живому журналі», і зараз його читають більше восьми тисяч чоловік, а сама Пекла стала безумовним авторитетом у своїй галузі.

Анотація

Бізнес своїми руками. Як перетворити хобі на джерело доходу

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Бегство от близости. Избавление ваших отношений от контрзависимости - другой стороны созависимости
239414
Дженей УайнхолдБарри Уайнхолд
456 ₴480 ₴
Практика психоаналитической родительско-младенческой психотерапии. Провозглашение прав младенца
239431
Тесса БарадонМикела БисеоКэрол Броу
456 ₴480 ₴
Освобождение от созависимости
239433
Дженей УайнхолдБарри Уайнхолд
456 ₴480 ₴
Залежність - родинна хвороба
239437
Валентина Москаленко
456 ₴480 ₴
Їжа, душа і тіло у пошуках гармонії та міри
241104
Ірина Лопатухіна
456 ₴480 ₴
Помогите вашему подростку справиться с расстройством пищевого поведения
242406
Джеймс ЛокДэниел Ле Гранж
456 ₴480 ₴
Навички диалектичної поведінкової терапії для подолання тривоги. Робочий зошит
245126
Олександр Л. ЧапменКім Л. ГратцМеттью Т. Тул
456 ₴480 ₴
Богатей! 4 основы и главный секрет
89184
Ицхак Пинтосевич
484 ₴
Гид HBR. Как стать продуктивнее
134698
Коллектив авторов HBR
392 ₴490 ₴
Гид HBR.  Коучинг
134699
Коллектив авторов HBR
490 ₴