Центри обробки даних на основі політик і ACI: структура, концепції та методологія 35068

Паперова книга
35068
Центри обробки даних на основі політик і ACI: структура, концепції та методологія - фото 1
1'250
1 людина
Купити

Все про “Центри обробки даних на основі політик і ACI: структура, концепції та методологія”

Від видавця

Ласкаво просимо у світ центрів обробки даних (ЦОД) на основі політик з інфраструктурою, орієнтованою на додатки. Ми вирушаємо в подорож, в ході якого ви дізнаєтеся про найсучаснішою структурі ЦОД Cisco і багатьох інноваціях, які є її частиною.

Мета цієї книги — пояснити принципи розробки архітектури, а також концепцію та методологію створення нових фабрик центрів обробки даних. Область застосування деяких ключових понять у цій книзі, таких як стратегічна модель даних, програмування та автоматизація, набагато ширше, ніж технологія ACI. Ці концепції входять в базовий набір знань мережевих інженерів і архітекторів.

Application Centric Infrastructure (ACI) — це фабрика центрів обробки даних, що дозволяє інтегрувати віртуальні та фізичні робочі навантаження легко програмованої середовищі з різними гіпервізорами, яка призначена для будь-яких функціональних або хмарних ЦОД.

В даному книзі фахівці з центрів обробки даних Cisco Люсьєн Аврамов і Мауріціо Портолани розповідають, яким чином знайти усі ці вигоди з допомогою інфраструктури з акцентом на додатках (ACI) і технологій, таких як Python, REST та OpenStack. Автори роз'яснюють переваги, архітектуру, теоретичні засади, концепції та методологію ЦОД на основі політик. Вони показують застосування Python і REST для автоматизації управління мережами і спрощення налаштування середовищ ACI.

Грунтуючись на досвіді розгортання інфраструктури ACI в промислових центрах даних, автори описують проблеми проектування та методи їх вирішення. Вони описують аспекти проектування віртуалізованих ЦОД, систем для високопродуктивних обчислень, середовищ зі надмалих затримками і великомасштабних центрів обробки даних.

Теми розглянуті в книзі.
Основи архітектури центрів обробки даних
Структурні елементи хмарної архітектури
Центри обробки даних, керовані політиками
Операційна модель
Проектування центрів обробки даних, що використовують гипервизоры
Платформа OpenStack
Методологія проектування фабрики ACI
Підключення мережевих служб з допомогою ACI
Вдосконалені механізми телеметрії
Особливості побудови комутаторів для центрів обробки даних

Анотація

Центри обробки даних на основі політик і ACI: структура, концепції та методологія

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари