Гнучка розробка програм на Java і C++: принципи, патерни і методики 41048

Паперова книга
41048
Гнучка розробка програм на Java і C++: принципи, патерни і методики - фото 1
1'900
4 людини

Все про “Гнучка розробка програм на Java і C++: принципи, патерни і методики”

Від видавця

Будучи написаною розробниками для розробників, книга містить унікальний набір актуальних методів розробки програмного забезпечення. У ній розглядаються об'єктно-орієнтоване проектування, UML, патерни, прийоми гнучкого і екстремального програмування, а також наводиться детальний опис повного процесу проектування для багаторазово використовуваних програм на C++ і Java. З застосуванням практичного підходу до вирішення завдань у книзі показано, як розробляти об'єктно-орієнтовану програму — від ранніх етапів аналізу і низькорівневого проектування до етапу реалізації. Читачі ознайомляться з думками розробника — тут представлені помилки, тупики та творчі ідеї, які виникають у процесі проектування програмного забезпечення.

У книзі розкриваються такі теми, як статика і динаміка, принципи проектування з використанням класів, складністю управління, принципи проектування з застосуванням пакетів, аналіз і проектування, патерни і перетин парадигм. Один за одним пояснюються принципи об'єктно-орієнтованого проектування, які потім демонструються на численних прикладах, повністю опрацьованих проектах і навчальних прикладах. Розглядаються пастки, підводні камені та обхідні шляхи, що зустрічаються під час застосування мови C++ і об'єктно-орієнтованого проектування, після чого пояснюються способи використання гнучких методів.

Детально обговорюються методи проектування і розробки великих програмних систем.

Книга призначена для розробників програмного забезпечення, програмістів і аналітиків, які прагнуть зрозуміти, як проектувати об'єктно-орієнтоване ЗА допомогою сучасних методів.

Автор бестселерів і знаменитий експерт в області розробки програмного забезпечення Роберт С. Мартін показує, як вирішувати найбільш складні проблеми, з якими стикаються розробники, менеджери проектів і провідні інженери програмних проектів. Це всеосяжне і практичне керівництво по гнучкої розробки та екстремального програмування, написане одним з батьків-засновників гнучкої розробки:

  • навчає розробників та менеджерів проектів вміння завершувати проекти в строк і вкластися у виділений бюджет, використовуючи всю міць гнучкої розробки;
  • застосовує реальні навчальні приклади для демонстрації планування, тестування, рефакторінгу і парного програмування, використовуючи екстремальне програмування;
  • містить велику кількість повторно використовуваного коду C++ і Java;
  • зосереджена на вирішенні задач в системах, орієнтованих на замовника, з застосуванням UML і патернів.

Про автора

Роберт С. Мартін — президент компанії Object Mentor, Inc. Він і його команда консультантів в області ЗА використовують об'єктно-орієнтоване проектування, патерни, UML, гнучкі методики і екстремальне програмування в інтересах клієнтів по всьому світу. Мартін є автором кількох бестселерів, включаючи Designing Object-Oriented C++ Applications Using the Booch Method (Prentice Hall, 1995). Він також був провідним редактором книги Pattern Languages of Program Design 3 (Addison Wesley, 1997), редактором книги More C++ Gems (Cambridge, 1999) і разом з Джеймсом Ньюкирком написав книгу XP in Practice (Addison-Wesley, 2001). З 1996 року по 1999 рік Роберт Мартін був головним редактором у журналі C++ Report, а також регулярним доповідачем на міжнародних конференціях і промислових виставках.

Анотація

Гнучка розробка програм на Java і C++: принципи, патерни і методики

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
С++20 в деталях. Цветное издание
206689
Райнер Гримм
1'640 ₴
Pointers in C Programming. A Modern Approach to Memory Management, Recursive Data Structures, Strings, and Arrays
153653
Thomas Mailund
1'700 ₴
Beginning C++23: From Beginner to Pro 7th ed. Edition
259110
Ivor HortonPeter Van Weert
1'700 ₴
Programming: Principles and Practice Using C++, 2nd Edition
14352
Bjarne Stroustrup
1'750 ₴
Pro Cryptography and Cryptanalysis with C++20. Creating and Programming Advanced Algorithms. 1st Ed.
244719
Marius I.Mihailescu, Stefania Loredana N.
2'000 ₴
Learning OpenCV 3: Computer Vision in C++ with the OpenCV Library 1st Edition
114529
Adrian KaehlerGary Bradski
2'300 ₴
Beginning C: From Beginner to Pro 7th ed. Edition
270251
Ivor HortonGerman Gonzalez-Morris
2'400 ₴
C++ Primer Plus (Developer's Library) 6th Edition (в двух томах)
92377
Stephen Prata
2'500 ₴