Design Patterns via C#. Прийоми об'єктно-орієнтованого проектування 39151

Паперова книга
39151
Design Patterns via C#. Прийоми обєктно-орієнтованого проектування - фото 1
490
3 людини
Купити

Все про “Design Patterns via C#. Прийоми об'єктно-орієнтованого проектування”

Від видавця

У книзі дуже чітко, послідовно і структуровано, з прикладами реалізації в мові C# викладені базові знання про шаблони проектування. Книга увібрала в себе багаторічний досвід навчання розробників застосування шаблонів проектування. У ній немає нічого зайвого, вона послужить надійним помічником початківцям і досвідченим .NET розробників.

Від авторів

Книга «Design Patterns via C#» не є самостійним виданням, що описує патерни проектування, на цю тему вже є унікальне видання: «Прийоми об'єктно-орієнтованого проектування. Патерни проектування», авторами якого є Еріх Гамма, Річард Хелм, Ральф Джонсон і Джон Влиссидес. Ця група авторів відома під творчим псевдонімом - «Банда чотирьох» (GoF – Gang of Four). Випадковим і цікавим чином цей псевдонім збігається з назвою лівацької політичної фракції Комуністичної Партії Китаю, яка перебувала при владі в часи «Культурної революції» (1966 – 1976 роки). Таку назву партії було дано Мао Цзедуном.

За час свого існування, книга «Прийоми об'єктно-орієнтованого проектування. Патерни проектування» зарекомендувала себе як біблія об'єктно-орієнтованого проектування. Кожен представлений в ній патерн – це окремий заповіт, якого необхідно дотримуватися і слідувати йому. Цій книзі не може бути заміни.

Книга «Прийоми об'єктно-орієнтованого проектування. Патерни проектування» - це наукова праця, який заклав основи і сформував стандарти об'єктно-орієнтованого проектування, яким всі намагаються слідувати.

Для успішної реалізації програмних рішень, одного стандарту проектування може виявитися мало. Не менш важливим є вибір програмної інфраструктури. Компанія Microsoft надала світу у вільне використання інфраструктуру .NET.

Що можна сказати про інфраструктуру Microsoft .Net? Її формула проста: .NET = CLR + FCL. І відразу ж хочеться перефразувати крилатий вислів невідомого давньогрецького філософа-геометра: «Вищий прояв духу – це розум. Вищий прояв розуму – це .NET. Клітини .NET – FCL. Вона така ж невичерпна, як і Всесвіт. CLR – душа .NET. Пізнайте CLR, і ви не тільки пізнаєте душу .NET, але і возвысите душу свою».

Багато патерни були використані для реалізації типів, що входять в FCL, а деякі з них навіть знайшли вираження в мовних конструкціях і в ідеях роботи механізмів CLR.

У своїй книзі «CLR via C#», Джеффрі Ріхтер, багато і технічно яскраво описав пристрій і особливості роботи CLR. Ця книга є глибоким і всеосяжним джерелом знань по влаштуванню CLR і використання мови C#, і рівних їй в цьому немає.

Реалізації патернів з використанням мови C# мають свої, інколи специфічні особливості, тому рекомендується звертатися за роз'ясненнями використання конструкцій мови, опису типів FCL і самих механізмів CLR саме до книзі Джеффрі Ріхтера - «CLR via C#».

Цілі, які перед собою ставили автори книги «Design Patterns via C#» при її написанні:
Роз'яснити і в хорошому сенсі більш «просторечиво» подати визначення і положення,
представлені у книзі «Прийоми об'єктно-орієнтованого проектування. Патерни проектування».
Реалізувати приклади на мові C# із книги «Прийоми об'єктно-орієнтованого проектування. Патерни проектування», які у книзі представлені у формі загальних описів (прикладів-ідей) або у вигляді уривків-коду на мові C++, намагаючись при цьому максимально зберегти спочатку закладений сенс-ідею.

Представити моделі діаграм з використанням мови UML і висловити їх засобами моделювання Microsoft Visual Studio.

Показати варіанти реалізації патернів з використанням особливостей конструкцій мови C#, типів FCL і механізмів CLR.

Книгу «Design Patterns via C#» рекомендується сприймати як додаток до книги «Прийоми об'єктно-орієнтованого проектування. Патерни проектування» і, читати паралельно, звертаючись до неї за роз'ясненнями і описом реалізації прикладів на мові C#.

Анотація

Design Patterns via C#. Прийоми об'єктно-орієнтованого проектування

Видеообзор

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
C# 5.0. Карманный справочник
189438
Джозеф АлбахариБен Албахари
180 ₴
C# 6.0. Кишеньковий довідник
36471
Джозеф Албахари, Бен Албахари
280 ₴
C#  и CSLA .NET Framework: разработка бизнес-объектов
190723
Рокфорд Лотка
450 ₴
WinRT: програмування на C# для професіоналів
21294
Джеффри Рихтер, Мартен ван де Боспурт
500 ₴
C# 12. Карманный справочник
273879
Джозеф АлбахариБен Албахари
440 ₴500 ₴
C# 9.0. Карманный справочник
154558
Джозеф АлбахариБен Албахари
550 ₴
Изучаем C# через разработку игр на Unity. 5-е издание
177542
Харрисон Ферроне
551 ₴580 ₴
Паттерны проектирования для C# и платформы .NET Core
138372
Гаурав АрорааДжеффри Чилберто
600 ₴
Head First. Вивчаємо C#. 4-е изд.
6784
5/1
Эндрю СтиллменДженнифер Грин
690 ₴
CLR via C# (Developer Reference)
12732
5/1
Jeffrey Richter
790 ₴
Multithreading in C# 5.0 Cookbook
191198
Eugene Agafonov
810 ₴
CLR via C#. Програмування на платформі Microsoft .NET Framework 4.5 на мові C#. 4-е изд.
11302
5/1
Джеффри Рихтер
748 ₴850 ₴