Три любові 114817

Паперова книга
114817
Три любові - фото 1
390
5 людей

Все про “Три любові”

Від видавця

Люсі Мур дуже щаслива: у неї є коханий і люблячий чоловік, чарівний синочок, затишний будинок, блискучий чистотою. Її оптимізм не знає меж, і вона хоче ощасливити всіх навколо себе. Люсі запрошує погостювати Анну, двоюрідний брат чоловіка, не підозрюючи, що в її минулому є таємниця, що кидає тінь на все сімейство Мур. З появою цієї жінки чистенький, такий правильний і впорядкований світ Люсі починає розсипатися подібно картковому будиночку. Вона шукає вихід із двозначного положення і у своєму шаленому прагненні зберегти будинок і сім'ю здійснює непоправний вчинок, який призводить до страшної трагедії...

«Три любові» – ще один шедевр Кроніна, написаний чудовою оповідної традиції романів «Замок Броуді», «Ключі Царства», «Древо Іуди».

Про автора

Арчибальд Джозеф Кронін (1896-1981) – шотландський письменник, лікар. Найвідоміші романи Кроніна: «Замок Броуді», «Зірки дивляться вниз», «Цитадель», «Юні роки», «Шлях Шеннона», «Пам'ятник хрестоносців».

Вже будучи студентом, він вигравав конкурси письменництва. Завдяки винятковим здібностям, Кронін був нагороджений стипендією для вивчення медицини в Університеті Глазго і блискуче закінчив його. Як корабельного хірурга майбутній письменник здійснив подорож в Індію.

В 1924 році Кроніна призначили медичним інспектором рудників Великобританії.

Перш ніж цілком присвятити себе літературі, Арчибальд Кронін більше десяти років пропрацював лікарем. Свій перший роман «Замок Броуді» він написав всього лише за три місяці. Книга виявилася дуже успішною і принесла Кроніна заслужене визнання в літературних колах.  

Багато з книг Арчібальда Кроніна стали бестселерами і переводилися на безліч мов. Сила письменницького дару Кроніна полягала в поєднанні хорошого оповідання, гострих діалогів, тонких спостережень і яскравих образів героїв. Крім романів, Арчибальд Кронін написав велику кількість оповідань і есе.

Анотація

Три любові

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари