Трансформатор. Як створити свій бізнес і почати заробляти 62256

Паперова книга
62256
Трансформатор. Як створити свій бізнес і почати заробляти - фото 1
Трансформатор. Як створити свій бізнес і почати заробляти - фото 2
Трансформатор. Як створити свій бізнес і почати заробляти - фото 3
51
200399 ₴
5 людей

Все про “Трансформатор. Як створити свій бізнес і почати заробляти”

Від видавця

Дмитро Портнягин, автор книги Трансформатор – це російський підприємець, який у свої 29 років побудував прибутковий бізнес, став найбільшим у світі бізнес-блогером в YouTube (його канал Трансформатор вже має більше 1 мільйона передплатників), а також написав книгу, про яку сьогодні піде мова. 

Трансформатор – це його перша книга, в якій він на своєму прикладі розповідає про те, як побудувати власний бізнес і не відступати перед труднощами.

Книга Трансформатор складається з двох рівноправних складових. Одна – це майже автобіографічна розповідь про життя Дмитра. Друга – ключові принципи і правила, які дозволили автору створити свою справу, досягти поставлених цілей і результатів.

Автобіографічна складова книги Трансформатор зачіпає дитинство автора, початок кар'єри і сьогоднішні реалії. Тут Дмитро призводить життєві ситуації, які стали де-то важливими уроками, десь дозволили поглянути на своє життя під іншим кутом, а де-то змусило прийняти кардинальні заходи.

Майже кожен з епізодів покликаний підвести читача до одного з 35-ти правил, які допомагають сформувати підприємницьке мислення, побудувати внутрішню систему само-мотивації, викликати бажання жити так, як завжди хотілося, і усвідомити, що всі труднощі і перепони на шляху до успіху базуються в основному на внутрішніх "стоперах" і боязні невдачі.

Книга Трансформатор характерна тим, що тут немає покрокової інструкції про те "як стати багатим і успішним". Адже єдиної формули не існує, як такої. Замість цього, автор не втомлюється говорити про підприємницький мисленні і про те, яким воно має бути, як його сформувати і навіщо це необхідно. Коли людина перестає сліпо слідувати обставинам і вказівок, він починає думати самостійно, знаходити нові рішення і можливості, які при належному старанні, навичках і оточенні перетворяться на шуканий результат, чи це гроші, прибуткові активи, популярність або що-небудь інше.

Якщо говорити про стиль написання, то Трансформатор не завжди може похвалитися рівним викладом. Потік думок автора іноді відхиляється від обраного шляху. У тексті з'являються відступу, від чого іноді створюється враження сумбурності. Найбільше це нагадує монтаж випусків однойменного відео-блогу Дмитра на його YouTube каналі, де кілька сюжетних ліній постійно чергуються один з одним в рамках одного випуску.

Але це не настільки важливо. Важливіше зовсім інше – це те, що дає книга Трансформатор своїм читачам. А вона може дати дуже багато. Оцінюючи цей твір з підприємницької точки зору, можна підписатися майже під кожним правилом, сформованим Дмитром Портнягиным. Так, деякі принципи (наприклад, збільшення рівня норми) може викликати розбіжності у прихильників скорочення непотрібних і/або імпульсивних витрат. Але це вже справа особистих якостей конкретної людини.

У підсумку, Трансформатор Дмитра Портнягина може виявитися тим самим ключем, який дозволить підприємцям-початківцям (а саме такої аудиторії в основному і присвячена книга) почати діяти, уникати помилок і в результаті побудувати свій успішний бізнес.

Для кого ця книга

  • Для тих, хто не згоден з тим, що у нього є зараз.
  • Для тих, хто готовий ставити високі цілі і досягати їх, не дивлячись ні на що.
  • Для тих, хто відкритий для нових знань і вважає за краще вчитися на чужих помилках.

Фішки книги

40 ключів до голів з концентрацією бізнес-мудрості.

Збережена редакція автора: перед вами ніким не прикрашена історія з перших вуст.

Від автора

Я поставив перед собою високу мету — зробити все, щоб кількість підприємців у Росії зросла в 10 разів в найближчі кілька років. У цьому впевнене майбутнє нашої країни і запорука її процвітання. У своїй книзі я розповідаю про свій шлях, з точки зору фінансів — від абсолютного нуля до мільярдів на рахунках. Тут мої помилки перетворилися на корисні уроки життя, а мої успіхи — в інструкції по застосуванню.

Бери, читай і роби!

Анотація

Трансформатор. Як створити свій бізнес і почати заробляти

Видеообзор

Рецензії

1
Mari
Рецензия на книгу "Трансформатор" от сайта Recenzent: https://recenzent.com.ua/dmitriy-portnyagin-transformator/

Всі характеристики

  • Автор
  • Категорія
  • Рік
    2017
  • Сторінок
    304
  • Формат
    170х240 мм
  • Обкладинка
    Тверда
  • Оформлення
    Часткове лакування
  • Тип паперу
    Офсетний
  • Мова
    Російська

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Athletic CEOs: Leadership in Turbulent Times
190913
Stanislav ShekshniaVeronika ZagievaAle
1'900 ₴
Принципи інвестицій, 4-е видання
32811
Цви БодиАлекс КейнАлан Маркус
1'900 ₴
The Standard for Program Management
63047
Project Management Institute
2'000 ₴
Аналіз цінних паперів
32783
Бенджамин ГрэхемДэвид Додд
2'100 ₴
Practical Fraud Prevention. Fraud and AML Analytics for Fintech and eCommerce, Using SQL and Python
197700
Gilit SaportaShoshana Maraney
2'100 ₴
Cloud Without Compromise. Hybrid Cloud for the Enterprise. 1st Ed.
244745
Paul Zikopoulos, Christopher D. Bienko, Chris Backer
2'100 ₴
Корпоративные финансы. Том 1. 11-е издание
134863
Стивен РоссРэндолф УэстерфилдДжеффри ДжаффиБредфорд Джордан
2'255 ₴
Корпоративные финансы. Том 2. 11-е издание
138506
Стивен РоссРэндолф УэстерфилдДжеффри ДжаффиБредфорд Джордан
2'255 ₴
Планування та експлуатація промислових підприємств. Робочі методики для адаптивних, інтегрованих і енергозберігаючих заводів
123915
Эгон МюллерМихаэль Шенк ШенкЗигфрид Вирт
3'330 ₴