Геній бізнесу. Як заробляти на своїх здібностях 115538

Паперова книга
115538
Геній бізнесу. Як заробляти на своїх здібностях - фото 1
480600 ₴
Купити

Все про “Геній бізнесу. Як заробляти на своїх здібностях”

Від видавця

Про книги

Бізнес-розробник Big data Аллен Gannett розвінчує міфи про творчої геніальності і розкриває секрети досягнення прориву і комерційного успіху в будь-якій області.

Нас довго переконували, що творчість властива лише геніям — тому самому нечисленного привілейованого класу, чиї моменти осяяння звалюються на них непередбачуваними спалахами божественного натхнення. І якщо ми не є геніями, ми можемо навіть не намагатися творити, краще зразу здатися. Або в нас є цей дар, або ні. Аллен Gannett доводить, що це в корені невірно.

Недавні дослідження показали, що існує науковий підхід для прогнозування і досягнення комерційного успіху в будь-яких творчих починаннях: від написання популярного роману до створення успішної компанії для проведення ефективних маркетингових кампаній.

Як з'ясували найбільш креативні люди у світі, що нас спокушає оригінальне, але знайоме. Розуміючи механіку того, що Gannett називає «творчої кривий», — точки оптимального напруги між оригінальним і знайомим, — кожен може стати творцем свого успіху.

У книзі розповідаються історії та ідеї людей з бродвейській команди мюзиклу «Дорогою Еван Хансен», засновника компанії Reddit, головного співробітника по контенту Netflix і шеф-кухарів зоряних ресторанів Michelin. Через них Gannett розкриває чотири закону успіху і визначає загальні закономірності його досягнення.

Від автора

Мета цієї книги — розкрити вам правду про творчому успіху: насправді всі хіти мають наукову основу, і в наші дні нейробіологія надає небачену раніше можливість розшифрувати і відтворити моменти «натхнення» для створення популярних продуктів, якими публіка не пересичується.

Останні два роки я опитував найуспішніших людей — від кулінарних королів і знаменитих письменників до авторів роликів на YouTube. Я сидів поруч, вечеряв, базікав особисто або по Skype з провідними так званими «геніями» нашого часу. Крім того, я спілкувався з найвизначнішими вченими у сфері креативності, геніальності і нейробилогии.

І що ж? Виявляється, всі перекази навколо креативності — лише вигадка. Щоб піднестися до висот творчого або підприємницького успіху не потрібні вроджені надздібності людей-ікс. І насправді є якась закономірність, з якою творчі люди створюють хіти, і вона доступна будь-кому. Вона інтуїтивна, але їй можна навчитися. І вона не має ні найменшого відношення до містики. Не потрібно вживати заборонені препарати, ні чекати осяяння.

Судячи з того, що я з'ясував, цілеспрямовано повторюючи дії прославлених геніїв, можна наблизитися до створення і втілення власної великої ідеї.

Для кого ця книга

Для всіх, хто хоче навчитися заробляти на своїх креативних здібностей.

Про автора

Аллен Gannett — є засновником і генеральним директором компанії TrackMaven, яка займається програмним аналізом даних. У числі клієнтів компанії — Microsoft, Marriott, Saks Fifth Avenue, Home Depot, Aetna, Honda і GE. Був у списках «Топ-30 до 30» за версіями журналів Inc. і Forbes.

Анотація

Геній бізнесу. Як заробляти на своїх здібностях

Рецензії

0

Всі характеристики

  • Видавництво
  • Автор
  • Перекладач
  • Категорія
  • Рік
    2019
  • Сторінок
    256
  • Формат
    170х240 мм
  • Обкладинка
    Тверда
  • Оформлення
    Лясе
  • Тип паперу
    Офсетний
  • Мова
    Російська
  • Оригінальна назва
    The Creative Curve. How to Develop the Right Idea, at the Right Time

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Опанування професійного SCRUM
237033
Стефані ОкерманСаймон Рейндл
590 ₴
Інструментарій agile-лідера
238767
Пітер Конінг
590 ₴
Ефективний керівник
12022
Питер Друкер
600 ₴
Хороша стратегія, погана стратегія. У чому відмінність і чому це важливо
12477
Ричард РумельтRichard Rumelt
600 ₴
Створюємо бізнес-модель
62425
Александер ОстервальдерІв Піньє
600 ₴
Розробляємо ціннісні пропозиції. Як створити продукти та послуги, яких хочуть клієнти
63907
Александер ОстервальдерІв ПіньєАлан СмітТріш ПападакосҐреґ Бернарда
600 ₴
Сила Волі
120501
Рой БаумайстерТирни Д.
600 ₴
Лучше с каждым днем. 365 полезных привычек
128787
Джессика Кэссити
480 ₴600 ₴
Лингвистический интеллект
192215
Рик Морсол
600 ₴