Бізнес-план на 100%. Стратегія і тактика ефективного бізнесу

Паперова книга
36121
Бізнес-план на 100%. Стратегія і тактика ефективного бізнесу - фото 1
730
4 людини

Все про “Бізнес-план на 100%. Стратегія і тактика ефективного бізнесу”

Від видавця

Про що книга «Бізнес-план на 100%: Стратегія і тактика ефективного бізнесу»

Багато хто думає, що бізнес-план потрібен тільки для задоволення інвесторів і акціонерів, а практичної користі від нього ніякої. Так і йдуть справи з більшістю бізнес-планів. Але грамотно складений, ретельно продуманий бізнес-план — це щось набагато більше. Це дорожня карта, яка допоможе вашій команді діяти як можна краще. Складання планів дисциплінує ваші думки і розставляє пріоритети. Ваш план чітко, недвозначно визначає завдання, цінності, стратегію і критерії виконання, тобто цілі та основні результати. Планування важливіше плану: якщо ви вивчіть всі аспекти вашого бізнесу, розгляньте всі фактори та тенденції, які або допоможуть вам досягти успіху, або стануть загрожувати вашому благополуччю, і якщо ви поставите самому собі важкі питання, це принесе вам незмірну користь. У процесі створення бізнес-плану ви напевно змініть деякі грані вашого бізнесу — можливо, навіть найістотніші з них. Але набагато краще зробити помилки на папері, ніж поплатитися за них реальними грошима і дорогоцінним часом. 

Чому книга «Бізнес-план на 100%» гідна прочитання

  • Створення бізнес-плану допоможе вам розставити пріоритети і досконально продумати стратегію; усвідомити реальні потреби бізнесу і знайти джерела фінансування; залучити в команду «своїх» людей і виявити потенційних партнерів і клієнтів; познайомитися з конкурентами і зробити інші необхідні кроки, щоб ідея стала реальним бізнесом.
  • Книга недарма стала класичним підручником у багатьох бізнес-школах світу. Це абсолютний must have для бізнесменів і менеджерів, а також для тих, хто тільки думає відкрити свою справу і поки вивчає матчастину.
  • Спеціально для російської аудиторії видання було доповнено прикладами бізнес-планів вітчизняних компаній.
  • найавторитетніша книга в світі по складанню бізнес-планів, витримала 5 видань у США.
  • Автор веде колонку про малому бізнесі на сайті USATODAY.com, яку читає більше 20 мільйонів чоловік.
  • Журнали Inc. and Forbes включили «Бізнес-план на 100%» в список 10 найбільш важливих книг для малого бізнесу.

Відгуки про книги

Більшість практичних керівництв з підприємництва не коштують ні копійки. Книга Абрамс — щасливий виняток.

Forbes 

Ідеї і принципи, викладені в книзі Абрамс, працюють. Це доведено безцінним досвідом не однієї тисячі підприємців і підтверджено практикою відомих венчурних інвесторів. Тепер ваша черга скористатися уроками Ронди. Приєднуйтесь!

Михайло Люфанов,генеральний директор Expert Systems

Я знаю кілька бізнесів, які були вбиті «бізнес-планом». Точніше, бажанням написати докладний і ідеальний бізнес-план замість того, щоб починати працювати. У зв'язку з цим я прошу вас особливо звернути увагу на четверту главу, присвячену резюме, і фразу «Якщо вони не зрозуміють це відразу, то не зрозуміють ніколи». Бізнес-план –потужна зброя. Книга Ронди Абрамс навчить вас управлятися з цим зброєю і зробити його ефективним і безпечним. В тому числі і для себе. 

Михайло Хомич, директор з розвитку бізнес-інкубатора МДУ, керівник Асоціації менторів СКОЛКОВО

На шляху до успішного бізнесу, найбільшим бар'єром є тільки ви! Скільки човнів розбилося об скелясті береги конкуренції лише тільки тому, що кинулися в цю безодню, не вивчивши фарватер. Російська ментальність така, що бізнес будується за принципом «Головне-вплутатися, а там розберемося». Чи варто дивуватися, що 80% бізнесменів розоряються в перші два роки.

До якогось моменту цей принцип був цілком виправданий. Галопуюча інфляція, постійно мінливі податкові режими й вимоги контролюючих органів, зростаючі потреби цільової аудиторії і зниження купівельної спроможності ставили під сумнів необхідність будь-якого бізнес-планування.

Але ось на дворі «економічна криза», і всі почали рахувати гроші! Отримати банківський кредит або інвестиції від приватного особи без формалізованого бізнес-плану стало практично неможливим. І це добре! Адже чітко структурований бізнес-план допомагає виключити багато «фатальні» помилки, які на перший погляд не очевидні.

Книга Ронда Абрамса може стати незамінним помічником як для студента економічного вузу, так і для керівника великої організації.

У ній докладно описуються принципи спілкування з інвесторами, успішної презентації свого проекту. А це вже півсправи на шляху до фінансування! Адже правило «Зустрічають по одягу, а проводжають по розуму» ніхто не відміняв. Що важливо, автор — один з небагатьох, хто докладно описує принципи роботи в Інтернеті і враховує вплив соціальних мереж на розвиток сучасного бізнесу.

Шановні читачі, закликаю вас! Не витрачайте ваше майбутнє на розгляд з кредиторами і судовими виконавцями. Витратьте ваше справжнє на написання хорошого бізнес-плану, який в свою чергу допоможе реалізувати найсміливіші мрії.

Анатолій Одинцов, генеральний директор ТОВ «Арбат Груп»

Книга проводить вас за руку по дорозі створення якісного бізнес-плану — від перших питань з оцінки свого ринку та формулювання місії бізнесу до створення повноцінного документа з усіма необхідними розділами, які очікують побачити потенційні інвестори.

Зручно, що в книзі не просто наводиться багато теоретичного матеріалу, а даються практичні приклади для кожного розділу бізнес-плану з дуже цікавими коментарями.

До прочитання цієї книги я вважав, що бізнес-план стартапу не потрібен. Був неправий. Хоча, справедливості заради, треба відзначити, що багато «традиційні» розділи бізнес-плану все-таки не дуже актуальні для стартапів.

Петро Татищев, продюсер конференції DEMO Europe, співдиректор Московського відділення The Founder Institute

Хто автор

Ронда Абрамс — підприємець, автор книг і колумніст. Входить в число провідних експертів в галузі підприємницької діяльності та малого бізнесу. Написала більше дюжини книг, які розійшлися загальним тиражем понад мільйон примірників.

Особливості оформлення книги

Обкладинка, безліч бланків і таблиць

Анотація

Бізнес-план на 100%. Стратегія і тактика ефективного бізнесу

Рецензії

0

Всі характеристики

  • Видавництво
  • Автор
  • Категорія
  • Рік
    2018
  • Сторінок
    486
  • Формат
    205х260 мм
  • Обкладинка
    М'яка
  • Тип паперу
    Офсетний
  • Мова
    Російська
  • Оригінальна назва
    Successful Business Plan: Secrets & Strategies

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника