Спогади біржового спекулянта 58151

Паперова книга
58151
Спогади біржового спекулянта - фото 1
Спогади біржового спекулянта - фото 2
Спогади біржового спекулянта - фото 3
Спогади біржового спекулянта - фото 4
280
2 людини

Все про “Спогади біржового спекулянта”

Від видавця

Більше тридцяти найвизначніших біржовиків нашого часу зізналися, що саме ця книга справила на них сильний вплив і що саме її вони б рекомендували початківцям торговцям. Опубліковані вперше в 1923 році, «Спогади» досі залишаються однією з найпопулярніших книг в області фінансової літератури, і можна бути впевненим, що її будуть читати і на ній вчитися і в XXI столітті. 

Книга «Спогади біржового спекулянта» являє собою белетризовану біографію Джессі Лівермора, одного з найбільших спекулянтів в людській історії. Сьогодні ця книга залишається однією з найбільш популярних і корисних книг по інвестуванню. Покоління інвесторів виявляли, що книга Лефевра дає їм більше в сенсі розуміння ринку, ніж роки власного практичного досвіду. Рекомендації та аналіз руху цін, що дається в книзі, сьогодні настільки ж адекватні і корисні, як і в 1923 році.

На початку 1900-х років Джессі Лівермор вигравав і програвав десятки мільйонів доларів на ринках цінних паперів і біржових товарів, та як-то всього за місяць він зумів заробити астрономічну на ті часи суму – десять мільйонів доларів. У свій час у нього була репутація настільки потужного чинника ринку, що в 1929 році багато хто вважав його винуватцем біржового краху. Йому довелося ховатися і навіть найняти охоронця.

«Спогади...», які були колись представлені в «Нью-Йорк Таймс» як «правдива книга», жваво зображують процес становлення цього майстра спекуляцій починаючи з чотирнадцятирічного віку. Від природи він чудово вмів рахувати в умі і рано навчився передбачати, в якому напрямку зміняться ціни. Почавши зі ставки в п'ять доларів, він вже до двадцяти років став заможною людиною і придбав репутацію на Уолл-стріт. Свою першу велику операцію він провів у 1906 році, обрушивши акції Об'єднаної Тихоокеанської залізниці. Він скупив весь бавовна на ринку і заробив за один день мільйон доларів. Він був биком на ринку биків і ведмедем на ринку ведмедів, і він же говорив, що тільки шмаркачі відносяться до біржі як до азартної гри. Він радить для безпеки врівноважувати інвестиції і продавати на великому відкат котирувань. Лівермор тричі був розорений і, збагачений новим досвідом, всякий раз примудрявся знову встати на ноги.

«Спогади біржового спекулянта» пропонують глибоке розуміння мотивації, установок, переживань, властивих кожному інвестору. Це нестаріюча інструкція, яка здатна зробити більш багатою життя – і гаманець – сьогоднішніх біржовиків, так само як вона це робила для декількох поколінь людей цього племені

Анотація

Спогади біржового спекулянта

Рецензії

0

Всі характеристики

  • Видавництво
  • Автор
  • Категорія
  • Рік
    2017
  • Сторінок
    416
  • Формат
    130х200 мм
  • Обкладинка
    Тверда
  • Оформлення
    Часткове лакуванняЗ клапанами
  • Тип паперу
    Офсетний
  • Мова
    Російська
  • Оригінальна назва
    Reminiscences of a Stock Operator

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Athletic CEOs: Leadership in Turbulent Times
190913
Stanislav ShekshniaVeronika ZagievaAle
1'900 ₴
Принципи інвестицій, 4-е видання
32811
Цви БодиАлекс КейнАлан Маркус
1'900 ₴
The Standard for Program Management
63047
Project Management Institute
2'000 ₴
Аналіз цінних паперів
32783
Бенджамин ГрэхемДэвид Додд
2'100 ₴
Practical Fraud Prevention. Fraud and AML Analytics for Fintech and eCommerce, Using SQL and Python
197700
Gilit SaportaShoshana Maraney
2'100 ₴
Cloud Without Compromise. Hybrid Cloud for the Enterprise. 1st Ed.
244745
Paul Zikopoulos, Christopher D. Bienko, Chris Backer
2'100 ₴
Корпоративные финансы. Том 1. 11-е издание
134863
Стивен РоссРэндолф УэстерфилдДжеффри ДжаффиБредфорд Джордан
2'255 ₴
Корпоративные финансы. Том 2. 11-е издание
138506
Стивен РоссРэндолф УэстерфилдДжеффри ДжаффиБредфорд Джордан
2'255 ₴
Планування та експлуатація промислових підприємств. Робочі методики для адаптивних, інтегрованих і енергозберігаючих заводів
123915
Эгон МюллерМихаэль Шенк ШенкЗигфрид Вирт
3'330 ₴