ЗНО та ДПА Біологія Збірник тестових завдань для закріплення знань й формування предметних умінь Соболь В. Абетка 128860

Паперова книга
128860
ЗНО та ДПА Біологія Збірник тестових завдань для закріплення знань й формування предметних умінь Соболь В. Абетка - фото 1
200250 ₴
Купити

Все про “ЗНО та ДПА Біологія Збірник тестових завдань для закріплення знань й формування предметних умінь Соболь В. Абетка”

Від видавця

ЗНО та ДПА Біологія Збірник тестових завдань для закріплення знань й формування предметних умінь Соболь В. Абетка

Зміст

ЗНО та ДПА Біологія Збірник тестових завдань для закріплення знань й формування предметних умінь Соболь В. Абетка. Матеріал збірника укладено відповідно до вимог чинних навчальних програм з біології для учнів закладів загальної середньої освіти та Програми зовнішнього незалежного оцінювання з біології.
Пропонований посібник є інтегрованою розробкою, що поєднує теоретичні відомості з біології, 1020 тестових завдань, структура яких адаптована до технічних харакетрисик зовнішнього оцінювання та відповіді до них.
Призначений для проведення контрольних робіт та тематичного оцінювання знань, може бути використаний для самостійної підготовки учнів до зовнішнього оцінювання.

Для учнів закладів загальної середньої освіти, студентів, учителів біології.

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника