Квіти. Природна історія 117148

Паперова книга
117148
Квіти. Природна історія - фото 1
Квіти. Природна історія - фото 2
Квіти. Природна історія - фото 3
Квіти. Природна історія - фото 4
Квіти. Природна історія - фото 5
Квіти. Природна історія - фото 6
Квіти. Природна історія - фото 7
Квіти. Природна історія - фото 8
Квіти. Природна історія - фото 9
550
4 людини
Купити

Все про “Квіти. Природна історія”

Від видавця

Квіти — естетична кульмінація рослинного життя. У всьому неймовірній різноманітності своїх забарвлень і форм вони прикрашають поля і луки, сади і парки, перетворюючи земні простори в барвисті пейзажі. Немає нічого цікавіше, ніж поглянути на них ближче, тому що за їх красою стоять дивовижні природні механізми, які інтригують часом сильніше будь-якого трилера.

Особливості еволюції квіткових рослин, будова, або «архітектура», квітів, геометрія суцвіть, симетрія та код Фібоначчі стосовно до квітковим рослинам, репродуктивна система і процес запилення, символіка кольорів, використання в геральдиці — ця книга не залишає питань без відповіді. На її сторінках розкрито складні процеси, що стоять за циклами цвітіння і в'янення, а також описані взаємини квітів з представниками тваринного світу. 

Інформативний розповідь німецького дослідника, біолога, викладача і журналіста Бруно Кремера і гідні особливого захоплення ілюстрації — перед вами всебічна природна історія кольорів, що вміщає в себе як біологічний, так і культурний аспекти. Відмінний подарунок кожному, хто цікавиться рослинами.


Анотація

Квіти. Природна історія

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника