Стів Джобс 112155

Паперова книга
112155
Стів Джобс - фото 1
210

Все про “Стів Джобс”

Від видавця

Яку ще всесвітньо відому компанію створив Джобс, крім Apple? Чим цікавився Стів крім точних наук? Чому роман Джорджа Оруелла «1984» допоміг Стіву Джобсу? Як з'явилося «надкушене яблуко»? Про все це ви дізнаєтесь, прочитавши цікаву біографію про знаменитого на весь світ творця техніки Apple.

Дитинство Стіва Джобса почалося не зовсім вдало, про нього відмовилися рідні батьки, але приймальні взяли Стіва з любов'ю в сім'ю, вони і знати не могли, що їх прийомний син прославить їх прізвище на весь світ. Вони зробили все, щоб Стів вважав їх справжніми батьками: надавали підтримку, були поруч, рятували від неприємностей.

У Стіва був непростий характер, не один раз він доставляв батькам клопоти, але зате він виріс виключно впевненим у собі людиною, що допомогло йому зробити революцію в світі технологій. Його дитинство пройшло в Каліфорнії, в Силіконовій долині, що стало доленосним для нього. Незабаром він стане одним із самих знаменитих людей Силіконової долини. Стів Джобс жив в районі, де було повно гаражів, напхані електронікою та інженерами, тому Стів вже тоді відчував прогрес і майбутнє за технологіями.

З раннього віку Стів виявляв інтерес до роботи електронної техніки, і взагалі до роботи будь-яких пристроїв. Йому було цікаво, як все працює. Батькам не завжди було легко зі Стівом, але вони вірили в нього і прислухалися.

Доля подарувала Стіву зустріч з талановитим інженером, який стане винахідником у їх спільній компанії і вірним другом на багато років. Ім'я Стів Возняк. Саме зі Стівом Возняком Джобс вперше задумався про бізнес, пов'язаний з комп'ютерними технологіями.

Перша презентація їх «яблучної імперії» пройшла на зборах Клубу саморобних комп'ютерів. Поки Возняк поліпшував комп'ютер, Джобс з'єднував воєдино маркетинг, технології та фінанси. Через 10 років про «Apple» буде знати весь світ, в штаті буде вже не дві людини, а 4000 тисячі працівників. Не дивлячись на численні невдачі, Джобс завжди вмів відчувати і розуміти, що обов'язково сподобатися людям з технологій, він вгадував бажання людей. Він не був дизайнером, інженером, програмістом, але досить розумів в цих областях, щоб створювати геніальне. Стів Джобс володів неймовірною інтуїцією і міг захопити фанатизмом кого завгодно. Зараз техніка Apple є майже у кожного.

У Стіва Джобса була не проста життя, у нього був складний характер, не завжди виходило ладити з людьми, але він вчить як дорослих, так і дітей дуже важливим якостям, без яких важко уявити собі повноцінне життя. Це і необхідність проявляти інтерес до всього в житті, і бути дослідником і експериментатором, і, звичайно ж, завжди йти за покликом серця і бути відкритим для нових можливостей.

Невдач у житті Стіва вистачало, але з усіх своїх талантів, він мав особливо цінний — починати все спочатку. Коли Стів Джобс терпів невдачу, він продовжувати шлях до своїх цілей, знову і знову починав все спочатку: відкривати нову компанію, реалізовувати нову ідею, шукати нові можливості. Приміром, він покинув свою ж компанію на 10 років, і повернувся знову, щоб продовжити свою справу. Світ напевно ніколи не дізнається людини з великим почуттям відданості своїм ідеям.

Історія Стіва Джобса нестандартна, суперечлива і різнобічна, але вона нікого не залишить байдужим. Книга однозначно сподобається всім членам сім'ї, з нею цікаво буде провести сімейне читання і дізнатися багато дивовижних фактів з життя Стіва Джобса і світу технологій.

Анотація

Стів Джобс

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Балакуча книжка-планшет. Весела Абетка
241308
Ольга Братчук
784 ₴980 ₴
Балакуча книжка-планшет. Весела Лічба
241309
Ольга Братчук
784 ₴980 ₴
Балакуча книжка-планшет. Веселі машинки
241310
Любов Яковенко
784 ₴980 ₴
Балакуча книжка-планшет. Кумедні тварини
241311
Любов Яковенко
784 ₴980 ₴
Большая книга умных игр. Развиваем логику, эрудицию и устный счёт
190531
Беатриче Тинарелли
920 ₴1'150 ₴
Как устроен музей
179938
Ондржей ХробакРостислав КорычанекМартин Ванек
1'170 ₴