Logic Pro X. Професійне музичне виробництво + DVD

Паперова книга
31274
Logic Pro X. Професійне музичне виробництво + DVD - фото 1
1'030
1 людина

Все про “Logic Pro X. Професійне музичне виробництво + DVD”

Від видавця

Ви хочете, що б ваші аудіозаписи звучали ідеально, хочете навчитися записі, аранжуванні, микшированию? Тоді книга «Logic Pro X. Професійне музичне виробництво» для вас.

Logic Pro X програмне забезпечення сертифіковане компанією Apple. Продюсер і композитор з довголітнім стажем Девід Намани покроково знайомить вас з процесом створення музики — від основ до складних методів музичного виробництва .

З допомогою навчальних файлів і додатків Logic Pro X, ви почнете створювати музику з першого уроку . Далі ви вивчіть запис аудіо - та MIDI-даних, створення і редагування секвенцій, основні методи мікшування і автоматизації, такі як субмикширование з допомогою трекових стеків . Ви будете створювати віртуальний барабанне виконання, застосовуючи для цього новий трек Drummer і плагін Drum Kit Designer . Використовуєте нові MIDI-плагіни і пульт Smart Controls додатки Logic Pro X для управління програмними синтезаторами з допомогою MIDI-контролера або iPad. За допомогою плагінів цифрової обробки сигналу ви идеальнј отшлифуете свої музичні твори. А функція Flex Time дозволить точно відредагувати таймінг нот всередині аудіозаписи, і ви вивчаєте нову функцію Flex Pitch, котјрая призначена для виправлення висоти звучання вокального запису.

Анотація

Logic Pro X. Професійне музичне виробництво + DVD

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника