Англійська мова. 10 клас. Your English Self. Для загальноосвітніх навчальних закладів. Калініна Ст. Л., Самойлюкевич І. Ст. 34865

Паперова книга
34865
Англійська мова. 10 клас. Your English Self. Для загальноосвітніх навчальних закладів. Калініна Ст. Л., Самойлюкевич І. Ст. - фото 1
130
Купити

Все про “Англійська мова. 10 клас. Your English Self. Для загальноосвітніх навчальних закладів. Калініна Ст. Л., Самойлюкевич І. Ст.”

Від видавця

Підручник з англійської мови «Your English Seif» розроблений для учнів 10-го класу загальноосвітніх навчальних закладів, які розібрали академічний рівень навчання. Він відповідає новітнім вимогам викладання англійської мови. Підручник є складовою навчально-методичного комплекту з англійської мови, до якого також входять зошит, компакт-диск і книга для вчителя. За допомогою підручника учні розвиватимуть свою мовленнєву компетенцію засобами діалогу культур між англомовними країнами та Україною.


У підручнику представлено матеріали з 6 розділів (Units). Кожен з них — це цікава сфера спілкування, наприклад, «Твоє шкільне життя», «Мандрівки Великою Британією та Україною». По завершенню кожного розділу учні мають змогу перевірити отримані знання, виконуючи тестові завдання «Test Yourself».

Зміст

 

Анотація

Англійська мова. 10 клас. Your English Self. Для загальноосвітніх навчальних закладів. Калініна Ст. Л., Самойлюкевич І. Ст.

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари