Математика: Підруч. для 10 класу загальноосвіт. навч. закл. Рівень стандарту. М. І. Бурда, Т. В. Колесник, Ю. І. Мальований, Н.А. Тарасенкова 33225

Паперова книга
33225
Математика: Підруч. для 10 класу загальноосвіт. навч. закл. Рівень стандарту. М. І. Бурда, Т. В. Колесник, Ю. І. Мальований, Н.А. Тарасенкова - фото 1
200

Все про “Математика: Підруч. для 10 класу загальноосвіт. навч. закл. Рівень стандарту. М. І. Бурда, Т. В. Колесник, Ю. І. Мальований, Н.А. Тарасенкова”

Від видавця

Підручник «Математика» для 10 класу (рівень стандарту) відповідно до вимог програм для профільної школи містить дві частини: «Алгебра і початки аналізу» та «Геометрія».

Підручник "Математика, 10" містить дві частини: "Алгебра і початки аналізу" та "Геометрія". Кожна частина структурована за розділами, що відповідають передбаченим навчальною програмою тем курсу математики 10 класу, а розділи – за параграфами, де вміщено матеріал, призначений для вивчення, як правило, протягом 2-3 академічних годин.

 

Кожному розділу передує цільова орієнтація учнів на ті основні нове, про що вони дізнаються, опановуючи його зміст.

 

В основному тексті параграфа подано теоретичні відомості, розглядаються сфери їх застосування, наведено приклади розв'язків язання відповідних завдань і вправ. Ті школярі, які цікавляться математикою, у додатковому тексті параграфа (рубрика "Дізнайтеся більше") можуть знайті додаткові відомості, безпосередньо пов'язані з основним змістом, а також цікаві факти з розвитку математичного знання та ін. Завершують параграф запитання для самоконтролю, які орієнтують учня на найістотніше в його змісті і допомагають з'єднання з'ясувати ступінь його засвоєння (рубрика "Згадайте головне"), а також вправи і задачі.

 

Підручник містить педагогічно доцільну систему завдань і вправ, яка спрямована на формування основних зрозуміти курсу, а також на вироблення в учнів відповідних способів дій. У більшості випадків реалізовано алгоритмічний підхід до вироблення такого, що передбачає його поетапність і відпрацювання шкірного передбаченого відповідним алгоритмом кроку. Система завдань містить задачі і вправи чотирьох рівнів складності, які, як правило, згруповані за за відповідними рівнями. У деяких випадках у першій частині підручника таке строге групування порушено, якщо вправи різних рівнів утворюють неперервний ланцюжок, коли виконання наступної базується на результатах виконання попередньої. Передбачено також, що в процесі розв'язків язання певних вправ учні здобувають і окремі знання з теоретичної частини курсу (наприклад, обґрунтовують деякі властивості геометричних фігур, доводять окремі формули тощо). Значно увагу приділено задачам практичного характеру, вміщених у рубриці "Застосуйте на практиці".

 

Підручник максимально орієнтований на забезпечення самостійності учнів у роботі з ним. Цьому слугує деталізація викладу, достатня для розуміння змісту без додаткових пояснень і коментарів, виклад матеріалу у формі бесіди з учнем, стимулювання його пізнавальної активності відповідними запитаннями, вказівками тощо. Продуктивній самостійній роботі школярів з підручником покликане сприяти і використання різних піктограм, що націлюють їх на певний вид діяльності (наприклад, "поміркуйте", "як діяти", "є ятайте" тощо).

Зорієнтуватися в рівні своїх навчальних досягнення в опануванні матеріалу розділу учні зможуть, виконавши рівневі тестові завдання, якими завершується кожний розділ.

Зміст

 

Анотація

Математика: Підруч. для 10 класу загальноосвіт. навч. закл. Рівень стандарту. М. І. Бурда, Т. В. Колесник, Ю. І. Мальований, Н.А. Тарасенкова

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Геометрія, 10 кл. Підручник (проф. рів.)
126631
Михайло Бурда
396 ₴400 ₴
Алгебра і початки аналізу (профільний рівень) 10 кл. Підручник. (НОВА ПРОГРАМА)
154459
Григорій Бевз, Валентина Бевз, Наталія Владімірова
396 ₴400 ₴
Геометрія ПІДРУЧНИК (Рос) 10 кл. Рівень стандарту. Академічний рівень
17393
Аркадій Мерзляк, Віталій Полонський, Михайло Якір
360 ₴450 ₴
Геометрія (початок вивчення на поглибленому рівні з 8 класу, профільний рівень) підручник для 10 класу закладів загальної середньої освіти. А. Р. Мерзляк ( Гімназія )
54206
Мерзляк А.Г.Номіровський Д.А.Полонський В.Б.
360 ₴450 ₴
Геометрія, 10 клас. Підручник (поглиблений рівень)
196615
О. С. Істер, О. В. Єргіна
446 ₴450 ₴
Алгебра і початки аналізу (початок вивчення на поглибленому рівні з 8 класу, профільний рівень) підручник для 10 класу закладів загальної середньої освіти. А. Р. Мерзляк, Д. А. Номіровський, В. Б. Полонський, М. С. Якір. Гімназія
54415
Мерзляк А. Г.Михайло ЯкірНоміровський Д. А.Полонський В. Б.
400 ₴500 ₴