Математика.10 клас. Рівень стандарту. Багатоваріантні різнорівневі тренувальні вправи для класних робіт і дом.завдань

Паперова книга
83119
Математика.10 клас. Рівень стандарту. Багатоваріантні різнорівневі тренувальні вправи для класних робіт і дом.завдань - фото 1
16

Все про “Математика.10 клас. Рівень стандарту. Багатоваріантні різнорівневі тренувальні вправи для класних робіт і дом.завдань”

Анотація

Посібник містить багатоваріантні різнорівневі тренувальні вправи для класних робіт і домашніх завдань з курсу математики 10 класу (рівень стандарту). Задачі посібника трьох рівнів складності згруповані за темами, що відповідають переліку тем тематичного оцінювання, рекомендованих Міністерством освіти і науки України. За основу посібника взята розроблена автором методична технологія складання тексту однотипних багатоваріантних задач. Вона дає змогу за допомогою умови однієї задачі збільшити кількість використаних однотипних задач у десятки разів; забезпечити кожного учня окремою задачею і прогнозувати відповідь до неї, зекономити при цьому час на запис і перевірку відповідей. Для вчителів та учнів середніх навчальних закладів, викладачів і студентів фізико-математичних факультетів вищих навчальних закладів.

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника