Геометрія 10 клас. Дворівневий підручник. Академічний і профільний рівні. Е. П. Нелин. Гімназія 30600

Паперова книга
30600
Геометрія 10 клас. Дворівневий підручник. Академічний і профільний рівні. Е. П. Нелин. Гімназія - фото 1
120150 ₴
1 людина

Все про “Геометрія 10 клас. Дворівневий підручник. Академічний і профільний рівні. Е. П. Нелин. Гімназія”

Від видавця

Передмова для учнів

Дорогі друзі!

Мета даного підручника — допомогти вам освоїти розділ геометрії, який називають стереометрией. У попередніх класах ви вивчали в основному властивості плоских фігур, тепер приступаєте до вивчення просторових об'єктів. У процесі засвоєння стереометрії ви будете вдосконалювати свої навички логічного мислення, розвивати просторові уявлення, уміння подумки моделювати нові геометричні фігури і будувати їх графічні зображення.

При вивченні стереометрії ви познайомитеся з новими геометричними поняттями та закономірностями, багато з яких протягом століть люди застосовують у виробничій діяльності, які використовують в архітектурі і живописі. Отримані знання допоможуть вам зрозуміти, чому геометричні властивості викликають незмінний інтерес творців прекрасного. Наприклад, теоретик мистецтва Раннього Відродження італійський вчений Леон Баттіста Альберті (1404-1472) підкреслював значення геометрії в живопису, а геніальний французький архітектор XX ст. Шарль Едуар Ле Корбюзьє (1887-1965) зазначав, що навколишній світ є світом геометрії і своїми художніми враженнями чоловік зобов'язаний саме їй. Твори художників епохи Високого Відродження Леонардо да Вінчі (1452-1519) і Альбрехта Дюрера (1471-1528), величні споруди архітекторів старовини і сучасності переконливо свідчать про те, що геометрія була і залишається законодавицею моди в питаннях гармонії і краси.

Бажаємо, щоб вивчення цього предмета принесло вам задоволення і переконало в правоті видатного французького математика і філософа Блеза Паскаля (1623-1662), який стверджував, що «того, хто володіє геометрією, ця наука просуває настільки далеко, що він виявляється збройним абсолютно новою силою».

Кілька зауважень про те, як користуватися підручником.

Система навчального матеріалу по кожній темі представлена на двох рівнях.

Основний матеріал наведено в параграфах, номери яких позначені . Додатковий матеріал (номери параграфів позначені сірим ) призначений для оволодіння темою на більш глибокому рівні (наприклад, для виконання більш складних завдань з геометрії зовнішнього незалежного оцінювання з математики). Він може бути засвоєний учнем самостійно або під керівництвом вчителя при вивченні геометрії на академічному рівні, а може використовуватися для систематичного вивчення геометрії на профільному рівні.


Анотація

Геометрія 10 клас. Дворівневий підручник. Академічний і профільний рівні. Е. П. Нелин. Гімназія

Рецензії

0

Всі характеристики

  • Видавництво
  • Автор
  • Категорія
  • Рік
    2010
  • Сторінок
    240
  • Формат
    170х215 мм
  • Обкладинка
    Тверда
  • Тип паперу
    Офсетний
  • Мова
    Російська
  • Ілюстрації
    Кольорові

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Геометрія, 10 кл. Підручник (проф. рів.)
126631
Михайло Бурда
396 ₴400 ₴
Алгебра і початки аналізу (профільний рівень) 10 кл. Підручник. (НОВА ПРОГРАМА)
154459
Григорій Бевз, Валентина Бевз, Наталія Владімірова
396 ₴400 ₴
Геометрія ПІДРУЧНИК (Рос) 10 кл. Рівень стандарту. Академічний рівень
17393
Аркадій Мерзляк, Віталій Полонський, Михайло Якір
360 ₴450 ₴
Геометрія (початок вивчення на поглибленому рівні з 8 класу, профільний рівень) підручник для 10 класу закладів загальної середньої освіти. А. Р. Мерзляк ( Гімназія )
54206
Мерзляк А.Г.Номіровський Д.А.Полонський В.Б.
360 ₴450 ₴
Геометрія, 10 клас. Підручник (поглиблений рівень)
196615
О. С. Істер, О. В. Єргіна
446 ₴450 ₴
Алгебра і початки аналізу (початок вивчення на поглибленому рівні з 8 класу, профільний рівень) підручник для 10 класу закладів загальної середньої освіти. А. Р. Мерзляк, Д. А. Номіровський, В. Б. Полонський, М. С. Якір. Гімназія
54415
Мерзляк А. Г.Михайло ЯкірНоміровський Д. А.Полонський В. Б.
400 ₴500 ₴