Алгебра і початки аналізу. Підручник для 10 класу загальноосвітніх навчальних закладів. Профільний рівень. Надано гриф МОН України. Гімназія 25299

Паперова книга
25299
Алгебра і початки аналізу. Підручник для 10 класу загальноосвітніх навчальних закладів. Профільний рівень. Надано гриф МОН України. Гімназія - фото 1
120150 ₴
2 людини

Все про “Алгебра і початки аналізу. Підручник для 10 класу загальноосвітніх навчальних закладів. Профільний рівень. Надано гриф МОН України. Гімназія”

Від видавця

ПЕРЕДМОВА ДЛЯ УЧНІВ

Ви починаєте вивчати новий предмет «Алгебра і початки аналізу», який об єднує матеріал кількох галузей математичної науки. Як і в курси алгебри, значно увагу буде приділено перетворенням виразів, розв'язків язуванню рівнянь, нерівностей та їх систем і розгляду властивостей функцій. Поряд із розв'язків язуванням знайомих завдань, пов'язаних з многочленами, раціональними дробами, степенями і коренями, у 10 класі буде розглянуто нові види функцій: степеневі й тригонометричні та відповідні рівняння і нерівності.

Принципово нову частину курсу — початки аналізу — буде розглянуто в 11 класі. Математичний аналіз (або просто аналіз) — галузь математики, що сформувалася у XVIII ст. і відіграла значно роль у розвитку природознавства: з'єднання явився потужний, достатня універсальний метод дослідження функцій, які використовуються під час розв'язування різноманітних прикладних задач.

Кілька зауважень про те, як користуватися підручником.

На початку багатьох параграфів наведено довідкові таблиці, які містять основні означення, властивості та орієнтири для пошуку плану розв'язування задач з тими. Для ознайомлення з основними ідеями розв'язування задач наводяться приклади, у яких крім розв'язків язання міститься також коментар, що допоможе скласти план розв'язування аналогічного завдання.

З метою закріплення, контролю і самоконтролю засвоєння навчального матеріалу після кожного параграфа запропоновано систему запитань і вправ. Відповіді на ці запитання і приклади розв'язування аналогічних вправ можна знайте в тексті параграфа. Систему вправ у підручнику подано за трьома рівнями. Задачі середнього рівня позначено символом «°», дещо складніші задачі достатнього рівня подано без позначень, а задачі високого рівня складності позначено символом «**. У підручнику пропонуються також спеціальні орієнтири, які дають можливість опанувати методи розв'язування багатьох задач поглибленого рівня. Відповіді і вказівки до більшості вправ наведено у відповідному розділі. Про походження зрозуміти, термінів і символів ві зможете дізнатися, прочитавши «Відомості з історії». У кінці підручника наведено довідковий матеріал.


Анотація

Алгебра і початки аналізу. Підручник для 10 класу загальноосвітніх навчальних закладів. Профільний рівень. Надано гриф МОН України. Гімназія

Рецензії

0

Всі характеристики

  • Видавництво
  • Автор
  • Категорія
  • Рік
    2010
  • Сторінок
    416
  • Формат
    170х215 мм
  • Обкладинка
    Тверда
  • Тип паперу
    Офсетний
  • Мова
    Українська
  • Ілюстрації
    Кольорові

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Геометрія, 10 кл. Підручник (проф. рів.)
126631
Михайло Бурда
396 ₴400 ₴
Алгебра і початки аналізу (профільний рівень) 10 кл. Підручник. (НОВА ПРОГРАМА)
154459
Григорій Бевз, Валентина Бевз, Наталія Владімірова
396 ₴400 ₴
Геометрія ПІДРУЧНИК (Рос) 10 кл. Рівень стандарту. Академічний рівень
17393
Аркадій Мерзляк, Віталій Полонський, Михайло Якір
360 ₴450 ₴
Геометрія (початок вивчення на поглибленому рівні з 8 класу, профільний рівень) підручник для 10 класу закладів загальної середньої освіти. А. Р. Мерзляк ( Гімназія )
54206
Мерзляк А.Г.Номіровський Д.А.Полонський В.Б.
360 ₴450 ₴
Геометрія, 10 клас. Підручник (поглиблений рівень)
196615
О. С. Істер, О. В. Єргіна
446 ₴450 ₴
Алгебра і початки аналізу (початок вивчення на поглибленому рівні з 8 класу, профільний рівень) підручник для 10 класу закладів загальної середньої освіти. А. Р. Мерзляк, Д. А. Номіровський, В. Б. Полонський, М. С. Якір. Гімназія
54415
Мерзляк А. Г.Михайло ЯкірНоміровський Д. А.Полонський В. Б.
400 ₴500 ₴