Інструменти для створення тиражованих програм «1С:Підприємства 8.2» 38970

Паперова книга
38970
Інструменти для створення тиражованих програм «1С:Підприємства 8.2» - фото 1
150
1 людина

Все про “Інструменти для створення тиражованих програм «1С:Підприємства 8.2»”

Від видавця

Книга "Інструменти для створення тиражованих програм "1С:Підприємства 8.2" присвячена поглибленого вивчення питань створення і модифікації прикладних рішень на платформі системи "1С:Підприємство 8.2". Вона є частковою переробкою популярної книги "Професійна розробка в системі 1С:Підприємство 8".

 

У книгу включені матеріали, які описують інструменти "1С:Підприємства 8.2", призначені для створення і підтримки тиражованих прикладних рішень, що мають велику кількість екземплярів. Для таких додатків важливі можливості ведення колективної розробки, створення готових комплектів поставки і підтримки (оновлення) прикладних рішень, з якими працюють користувачі.

Книга є черговим виданням серії "1С:Професійна розробка", в якій вже вийшли посібники "Реалізація прикладних задач в системі "1С:Підприємство 8.2", "Розробка керованого інтерфейсу", "Технології інтеграції "1С:Підприємства 8.2".

 

Інші питання розробки будуть розглянуті в наступних книжках, випускаються в цій серії.

Книга розрахована на розроблювачів, що володіють деякими навичками створення і модифікації прикладних рішень в системі "1С:Підприємство 8.2" і бажають підвищити свій професійний рівень.

Також книга буде цікава IT-фахівцям, які не займаються розробкою, але бажають отримати уявлення про можливості системи, її ідеології, архітектурі та реалізації конкретних механізмів.

що Розглядаються в книзі інструменти і механізми описані виходячи з можливостей, що надаються версією 8.2.14.519 технологічної платформи "1С:Підприємство 8.2".

Анотація

Інструменти для створення тиражованих програм «1С:Підприємства 8.2»

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника