Збудження і поширення вибухових перетворень у заряди вибухових речовин 40607

Паперова книга
40607
Збудження і поширення вибухових перетворень у заряди вибухових речовин - фото 1
495
1 людина

Все про “Збудження і поширення вибухових перетворень у заряди вибухових речовин”

Від видавця

Викладено результати досліджень процесів збудження і поширення вибухових перетворень у заряди вибухових речовин, порохових зарядів, що виникають при інтенсивних локальних впливах металевих кумулятивних струменів і високошвидкісних ударників, в тому числі і формуються вибухом. Основна увага приділяється встановленню механізмів, закономірностей та критеріїв збудження та поширення у заряди вибухових речовин, укладених в оболонки, і порохових зарядів, складених з артилерійських порохів, необхідних режимів вибухового перетворення, що дозволяють, з одного боку, забезпечити їх надійне збудження і поширення при штатному функціонування, а з іншого - запобігання або зниження їх інтенсивності при незапланованих видах впливу.
Запропоновано та обгрунтовано метод вибухового розмінування оболонкових вибухових пристроїв без збудження детонації в їх спорядженні з допомогою малогабаритних кумулятивних зарядів.

 

Для наукових працівників, інженерів, аспірантів і студентів, що спеціалізуються в області дослідження фізики горіння та вибуху, теорії вибухових речовин і прикладних питань безпечного застосування вибухових речовин та порохів.

Анотація

Збудження і поширення вибухових перетворень у заряди вибухових речовин

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника