Аристотель і мурахоїд їдуть у Вашингтон. Розуміння політики через філософію і жарти 39107

Паперова книга
39107
Аристотель і мурахоїд їдуть у Вашингтон. Розуміння політики через філософію і жарти - фото 1
195
2 людини

Все про “Аристотель і мурахоїд їдуть у Вашингтон. Розуміння політики через філософію і жарти”

Від видавця

«Нісенітниця собача!» Ця думка незмінно приходить нам на думку — а іноді ми навіть не соромимося озвучити її, — коли якийсь політик чи надутий вчений чоловік виступає з промовою, дає прес-конференцію або базікає без зупинки на одному з численних телешоу. Однак часто, як ми стараємося, ми не можемо сформулювати, що саме змушує нас кваліфікувати цей потік слів як патентований маячня. Ми буквально нутром чуємо, що справа нечиста, але не в змозі пояснити чому.


ПРО логіки, філософії або нескінченної демагогії політиків і політичних оглядачів, які ведуть нашу країну в нікуди? Важко сказати, що саме робить цю книгу настільки біса цікавою.


Чому книга «Аристотель і мурахоїд їдуть в Вашингтон» гідна прочитання

З книги ви дізнаєтеся, що демагогія куди підступніше відвертої брехні, оскільки її важче виявити.
Ви відчуйте, якою силою володіє звернення до нашим емоціям, а не до розуму.
Написано логічно, з гумором. Адже гімн авторів книги говорить: «Будь-стоїть вивчення філософської концепції зарита якась шикарна хохма!»


Для кого ця книга

Це книга для тих, кому політика цікава і для тих кому вона страшенно набридла. Для борців з маніпуляціями сильних світу цього — великими і малими, так і для самих маніпуляторів — політиків насамперед. Для всіх, кому цікаво навчитися з гумором розпізнавати майстрів дезінформації. В політиці і в житті.

 

Хто автори

Тому Каткарт і Ден Клейн після закінчення філософського факультету Гарвардського університету пройшли самий звичайний кар'єрний шлях. Тому працював з вуличними бандитами в Чикаго, попутно намагаючись здобути освіту то в одній, то в іншій семінарії. Ден писав комічні репризи, придумував трюки для телешоу і досі пише трилери. Живуть в Нової Англії (США).

Анотація

Аристотель і мурахоїд їдуть у Вашингтон. Розуміння політики через філософію і жарти

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника