Искусство формы. Мой форкурс в Баухаузе и других школах 12152

Паперова книга
12152
Искусство формы. Мой форкурс в Баухаузе и других школах - фото 1
Искусство формы. Мой форкурс в Баухаузе и других школах - фото 2
Искусство формы. Мой форкурс в Баухаузе и других школах - фото 3
51
800
43 людини
Купити

Все про “Искусство формы. Мой форкурс в Баухаузе и других школах”

Від видавця

Книга «Мистецтво форми» - це виклад системи підготовки художників, створеної Иоханнесом Иттеном для його знаменитого форкурса у Баухаузі, однією з найбільш новаторських шкіл мистецтв, архітектури та дизайну ХХ століття.


Навчання всіх студентів у Баухаузі починалося з форкурса Иттена. Воно було нетрадиційним. У своїй книзі Іттен пише, що головним завданням він вважав необхідність розвинути у майбутніх художників, архітекторів, дизайнерів загострене почуття форми і матеріалу, навчити творчо мислити в будь-яких ситуаціях. Тому на його заняттях багато уваги приділялося образному сприйняттю форми.


У книзі докладно викладається його система спеціальних вправ для початківців художників, що включає в себе навіть музику та ритмічні рухи, щоб навчити їх «входити в образ» форми. І тільки так, за словами Иттена, можна потрапити в ціль і штудія зможе перетворитися на витвір мистецтва.
Іттен знайомить з основами професійної роботи художників, для яких необхідно знати, що таке ритм і акцентні точки композиції, яка роль текстури форми і матеріалу, як бачити і передавати її в зображенні предметів і сюжетних тим, як користуватися колірними контрастами і т. д.


Текст ілюстровано великою кількістю навчальних робіт, виконаних його студентами у Баухаузі та інших школах, де Іттен продовжував розвивати методи свого форкурса.

Рецензії

1
Александра
очень классная бумага,очень хорошее качество)
не обнаружила
спасибо за вовремя доставленную книжечку:)

Всі характеристики

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника