Як створити джерела живлення своїми руками

Паперова книга
8702
Як створити джерела живлення своїми руками - фото 1
137
9 людей

Все про “Як створити джерела живлення своїми руками”

Від видавця

Створення своїми руками різних джерел живлення - велика і практично значуща область технічної творчості багатьох радіоаматорів. Книга покликана надати їм практичну допомогу в цьому цікавій справі. Зібрані воєдино і систематизовано найбільш цікаві та оригінальні схеми основних груп джерел живлення: лінійних, імпульсних, зварювальних, а також перетворювачів, стабілізаторів, зарядних пристроїв.

Представлені схемні рішення не повторюють один одного, цікаві, містять певні елементи оригінальності. Розглянуті джерела живлення побудовані на недорогих компонентах, до багатьох з них вказані наявні аналоги. Для зручності сприйняття інформації опис джерел живлення йде за єдиною схемою. Усі джерела живлення, розглянуті в книзі, були перевірені їх авторами на практиці, демонструвалися на виставках, були відзначені призами та дипломами.

Пропонована книга розрахована, в першу чергу, на радіоаматорів середньої кваліфікації. Для самостійного виготовлення сподобалася конструкції цілком достатньо приводиться представленого опису та схемного матеріалу. Наводяться малюнки монтажу і друкованих плат багатьох описуваних схем.

Книга призначена для широкого кола читачів-радіоаматорів.

Анотація

Як створити джерела живлення своїми руками

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника