Ультразвукова діагностика. Практичне вирішення клінічних проблем. В 5 томах. Том 2. УЗД чоловічих статевих органів. УЗД в гінекології 8368

Паперова книга
8368
Ультразвукова діагностика. Практичне вирішення клінічних проблем. В 5 томах. Том 2. УЗД чоловічих статевих органів. УЗД в гінекології - фото 1
1'200
8 людей
Купити

Все про “Ультразвукова діагностика. Практичне вирішення клінічних проблем. В 5 томах. Том 2. УЗД чоловічих статевих органів. УЗД в гінекології”

Від видавця

У пятитомном посібнику розглядається оптимальне застосування УЗД та інших методів променевої діагностики в клінічній практиці. Структура викладу матеріалу побудована не за традиційним "органному" принципом, а згідно з клінічними проблемами, встающими перед практичним лікарем.

Другий том містить розділи, присвячені УЗД чоловічих статевих органів і УЗД в гінекології. Крім включених у другій тому глав з урології, присвячених дослідженню яєчок, передміхурової залози і еректильної дисфункції, голови по цій темі можна знайти в першому (біль в попереку, ниркова недостатність, гематурія, шум над нирковими артеріями) і четвертому (інфекції сечовивідних шляхів у дітей) томах керівництва.

У главах, присвячених УЗД в гінекології, розглядаються такі клінічні стани, як безсимптомні пальпируемые освіти придатків, гострий біль у тазі, сімейна схильність до раку яєчників, вагінальні кровотечі в предменопаузе і постменопаузі, тривалий прийом тамоксифену і безпліддя. Крім того, лікарів гінекологів буде цікава глава з аменореї у четвертому і за пальпируемым утворень молочної залози у п'ятому томі керівництва.

Для фахівців з ультразвукової та променевої діагностики, акушерів-гінекологів, урологів, нефрологів, терапевтів, хірургів.

Анотація

Ультразвукова діагностика. Практичне вирішення клінічних проблем. В 5 томах. Том 2. УЗД чоловічих статевих органів. УЗД в гінекології

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари