Вивчаємо MonoTouch. Створення додатків на платформі iOS з допомогою C#.NET

Паперова книга
8015
198
37 людей

Все про “Вивчаємо MonoTouch. Створення додатків на платформі iOS з допомогою C#.NET”

Від видавця

Вивчаємо "MonoTouch. Створення додатків на платформі iOS з допомогою C#.NET" Майкла Блюстайна допоможе вам швидко освоїти MonoTouch і витягти максимум можливого зі закладеного в ній гігантського потенціалу.

 

Фахівець, який володіє C#.NET для виходу на величезний ринок iPhone/iPad має відмінну можливість створювати різні додатки для iOS, не вивчаючи мову Objective-C і засоби розробки від Apple. Платформа MonoTouch дає можливість застосувати вже наявні навички для розробки додатків, які можна продавати через Apple App Store або розгорнути у своїй організації.

 

У книзі "Вивчаємо MonoTouch. Створення додатків на платформі iOS з допомогою C#.NET" описується, як налаштувати середовище розробки MonoTouch, і пояснюється, як MonoTouch абстрагує iOS SDK. При цьому можна використовувати рідні класи iOS з C#. Майкл Блюстайн на простих прикладах демонструє, як пишуться програми. Ці приклади є фундаментом для вирішення більш складних і цікавих завдань. Поступово, на практичних прикладах ви будете освоювати все більш складні технології. Автор докладно розповідає про застосування в iOS-додатках таких просунутих засобів .NET, як LINQ.

Анотація

Вивчаємо MonoTouch. Створення додатків на платформі iOS з допомогою C#.NET

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника