Mac OS X Lion. Біблія користувача 7994

Паперова книга
7994
620
66 людей

Все про “Mac OS X Lion. Біблія користувача”

Від видавця

Новітня операційна система Mac повною мірою використовує сучасну технологію мультитач, новий магазин App Store для настільних комп'ютерів і безліч оновлень, що враховують все найкраще з досвіду використання пристрою iPad. Ця книга охоплює все нові можливості, а також містить всі основні відомості про систему Mac для читачів з будь-яким рівнем підготовки. Початківці дізнаються все про систему Mac OS X Lion і способи її використання, а більш досвідчені користувачі зможуть зануритися у вивчення порад, прийомів роботи і професійної інформації більш високого рівня.

 

У книзі вивчається новітня версія операційної системи Mac OS X Lion і її функціональні можливості, що поєднують потужність системи Mac з зручностями пристрою iPad, глибоко досліджуються всі нові функціональні можливості, у тому числі жести в технології мультитач, магазин App Store для операційної системи Mac, функція Mission Control і багато іншого, викладаються як основи, що дають новачкам повне уявлення про систему Mac, так і більш складна інформація для тих, хто хоче отримати професійні поради, поради, рекомендації та багато іншого.

 

Автор книги — визнаний експерт компанії Apple і часто публікується в журналі Macworld.

 

Приручити новітню кішку OS X!

Система OS X Lion швидко набирає популярність. Докладна Біблія OS X Lion — ваш ключ до всіх її функцій. Відкрийте для себе чудові можливості, якими володіють ваші пристрої iPad і iPhone. Дізнайтеся про елегантних поліпшення системи OS X, таких як функції Launchpad, Auto Save, AirDrop і Mission Control. Навіть старі користувачі системи OS X знайдуть корисні прийоми і підказки, які вони ніколи собі не уявляли.

 

-Встановіть, настройте, захистіть і дослідіть систему OS X 10.7 Lion

-Навчитеся керувати своїм комп'ютером Mac за допомогою сенсорної панелі і жестів

-Використовуйте функції Launchpad, Mission Control і повноекранні додатки

-Насолоджуйтесь новими для комп'ютерів Mac благами, такими як служба FaceTime® і магазин App Store

-Скористайтесь службами автоматичного оновлення iCloud® і "хмарними" службами

-Максимально використовуйте поліпшені програми Apple, такі як Mail, iTunes®, Safari®, iCal®, QuickTime® і iChat®

Анотація

Mac OS X Lion. Біблія користувача

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника