PR високого польоту. Як зробити з топ-менеджера зірку 5958

Паперова книга
5958
PR високого польоту. Як зробити з топ-менеджера зірку - фото 1
12.04
320
15 людей

Все про “PR високого польоту. Як зробити з топ-менеджера зірку”

Від видавця

Про книги

«Ех, якби я тільки знав це з самого початку!», — часто з прикрістю помічають PR-фахівці. Дійсно, щоб зрозуміти, як успішно займатися PR, раніше доводилося набивати безліч шишок. Так було до сьогоднішнього дня.

Ви тримаєте в руках неймовірно корисну книгу. «PR високого польоту» дасть Вам потужний поштовх у нелегкій роботі по просуванню топ-менеджерів компанії. Також книга є універсальним довідником по щодня використовуваним PR-інструментів. Автори, маючи багатий досвід роботи в російській PR середовищі, зібрали для Вас найбільш ефективні інструменти і важливі інструкції в цій книзі. Тому вона буде корисна як новачкам, так і професіоналам.

Для кого ця книга

Книга адресована не тільки фахівців з PR, маркетингу, комунікацій, але і топ-менеджерам компаній, які розуміють, що публічність може бути переведена на прибуток, але самі поки не володіють інструментами PR. Книга буде корисна студентам, які навчаються маркетингу або зв'язків з громадськістю, тому що, на нашу думку, PR керівників — одне з найбільш цікавих і прибуткових напрямків маркетингу.

Чому ми вирішили написати цю книгу

Тому що російською мовою тема PR топ-менеджерів поки не розкрита. Взагалі. У процесі роботи над цією книгою автори виявили: багато піарники загрузли в побудові відносин зі ЗМІ, зовсім забувши про те, що PR є багато всього іншого, більш запального. Інна Алексєєва і Тетяна Гуляєва вирішили нагадати.

Як читати цю книгу

У книзі розглянуті чотири цільові аудиторії, з якими топ-менеджерам найчастіше доводиться мати справу: ЗМІ (другий розділ), партнери (третя), інвестори (четверта) і співробітники (п'ята). Таким чином, кожна глава книги присвячена окремим PR-інструментів — залежно від цільової аудиторії, для якої вони призначені. Ще можна було б розглянути, як топ-менеджери будують відносини з владою, які інструменти їм у цьому допомагають, але ми вирішили не робити цього: чим далі бізнес від влади, тим більше керівники думають про самому бізнесі. Зате в книгу «PR високого польоту» додана пара важливих розділів: про роботу під час криз (шоста) і про командної роботи в PR (сьома). 

В кінці глав наведено «сухий залишок» — перераховані основні думки і сформульовані тези для тих, у кого немає часу на докладне вивчення матеріалу (в першу чергу це керівники компаній). Крім того, «сухий залишок» може бути використаний в якості ярлика-напоминалки для швидкого доступу до необхідної вам інформації.

Анотація

PR високого польоту. Як зробити з топ-менеджера зірку

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Athletic CEOs: Leadership in Turbulent Times
190913
Stanislav ShekshniaVeronika ZagievaAle
1'900 ₴
Принципи інвестицій, 4-е видання
32811
Цви БодиАлекс КейнАлан Маркус
1'900 ₴
The Standard for Program Management
63047
Project Management Institute
2'000 ₴
Аналіз цінних паперів
32783
Бенджамин ГрэхемДэвид Додд
2'100 ₴
Practical Fraud Prevention. Fraud and AML Analytics for Fintech and eCommerce, Using SQL and Python
197700
Gilit SaportaShoshana Maraney
2'100 ₴
Cloud Without Compromise. Hybrid Cloud for the Enterprise. 1st Ed.
244745
Paul Zikopoulos, Christopher D. Bienko, Chris Backer
2'100 ₴
Корпоративные финансы. Том 1. 11-е издание
134863
Стивен РоссРэндолф УэстерфилдДжеффри ДжаффиБредфорд Джордан
2'255 ₴
Корпоративные финансы. Том 2. 11-е издание
138506
Стивен РоссРэндолф УэстерфилдДжеффри ДжаффиБредфорд Джордан
2'255 ₴
Планування та експлуатація промислових підприємств. Робочі методики для адаптивних, інтегрованих і енергозберігаючих заводів
123915
Эгон МюллерМихаэль Шенк ШенкЗигфрид Вирт
3'330 ₴