Азбука ТРИЗ. Основи винахідливого мислення 5327

Паперова книга
5327
Азбука ТРИЗ. Основи винахідливого мислення - фото 1
550
19 людей

Все про “Азбука ТРИЗ. Основи винахідливого мислення”

Від видавця

Книга не має аналогів на ринку, розвиває творчі та ділові навички, раціональне мислення, починаючи з 10-річного віку.

Вона призначена для школярів і вчителів, студентів і всіх початківців для правильного – з перших кроків! – тренінгу винахідливості, для виховання допитливості і творчої спрямованості, для захоплення фантазією і мрією, які можуть стати реальністю. 

Підручник безумовно корисний для початківців, особливо, для школярів старших і середніх класів, а також для студентів за напрямами Інноватика, Інноваційний менеджмент, Менеджмент проектів, Управління якістю і т. п. Книга рекомендується фахівцям, незнайомим з ТРВЗ, а також студентам з будь-яких інших спеціальностей – інженерним, педагогічним, дизайнерським, менеджерським, маркетинговим, практично без обмежень. 

"Азбука ТРИЗ" підтримується спеціальною довідковою книгою автора "Первинні інструменти ТРИЗ. Довідник практика", а також програмними засобами софтвером EASyTRIZ™. 

Дана книга є складовою частиною навчально-методичного комплексу, що складається з трьох навчальних курсів: 

1 "Азбука ТРИЗ. Основи винахідливого мислення" 

2 "Неважка ТРИЗ" 

3 "Основи класичної ТРИЗ

Підручник входить як невід'ємний компонент в програму навчання, і насамперед, дистанційного навчання через Інтернет, що здійснюється Міжнародною Академією Модерн ТРИЗ, заснованої в 2005 році і керованої автором. 

Книга, як і весь навчальний комплекс під загальним брендом "Основи Модерн ТРИЗ", базується на новій технології, розробленій автором і не має аналога в світі. Ця технологія пройшла багаторічну відпрацювання у багатьох країнах з участю тисяч учнів. 

Підручник ефективний як для самостійного освоєння основ ТРИЗ, так і для навчання і сертифікації на рівень Apprentice in MTRIZ Science and Arts (МТРИЗУченик) і не вимагає додаткової підготовки, тому доступний широким масам читачів. 

допомога викладачеві у підручник включені тести, вправи, завдання і відповіді, а також підтримують поурочні рекомендації для шкільних вчителів, включаючи стандартний погодинний план курсу.

Анотація

Азбука ТРИЗ. Основи винахідливого мислення

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника