Програмування: принципи і практика з використанням C++, 2-е видання 4841

Паперова книга
4841
Програмування: принципи і практика з використанням C++, 2-е видання - фото 1
2'750
16 людей

Все про “Програмування: принципи і практика з використанням C++, 2-е видання”

Від видавця

Введення в програмування від творця мови С++!

Ця книга не є підручником по мові C++, це підручник з програмування. Незважаючи на те, що її автор — автор мови С++, книга, присвячена цій мові програмування; він грає в книзі суто ілюстративну роль. Автор задумав цю книгу як вступний курс з програмування. Бо теорія без практики абсолютно безглузда, такий підручник повинен рясніти прикладами програмних рішень, і не дивно, що автор мови C++ використав у книзі своє дітище. У книзі в першу чергу описаний широке коло понять і прийомів програмування, необхідних для того, щоб стати професійним програмістом, і в набагато меншому ступені — можливості мови програмування C++.

В першу чергу, книга адресована починаючим програмістам і студентів комп'ютерних спеціальностей, які знайдуть у ній багато нової інформації, і зможуть дізнатися точку зору творця мови С++ на сучасні методи програмування.

Якщо ви вирішили стати програмістом, і вже знайомі з азами C++ — ця книга для вас, в першу чергу тому, що програмування — це не тільки, і не стільки знання інструменту (мови програмування C++), скільки розуміння самого процесу. Автор недарма не обмежився своїм першокласним (але ні в якій мірі не є підручником для програмістів без великого практичного досвіду) працею Мова програмування C++.

Проводячи грубу аналогію — віртуозне володіння сокирою нікого не робило справжнім теслею. Б'ярні Страуструп в черговий раз приходить на допомогу програмістам — створивши унікальний мова програмування, він не обмежується їм і розповідає про те, як правильно ним скористатися, навіть не знаючи всі його тонкощі і можливості.

  • Підготовка до створення реальних програм.
Автор книги передбачає, що читачі нарешті почнуть писати нетривіальні програми або в якості професійних розробників програмного забезпечення, або як програмістів, які працюють в інших областях науки і техніки.
  • Упор на основні концепції і методи.
Основні концепції і методи програмування у книзі викладаються глибше, ніж це прийнято в традиційних вступних курсах. Цей підхід дає ґрунтовний фундамент для розробки корисних, правильних, зрозумілих та ефективних програм.
  • Програмування на сучасній мові С++ (C++11 і C++14).
Книга являє собою введення в програмування, включаючи об'єктно-орієнтоване і узагальнене програмування. Одночасно вона являє собою введення в мову С++, один із широко застосовуються мов програмування в сучасному світі. У книзі описані сучасні методи програмування на З++, включаючи стандартну бібліотеку і можливості C++11 і C++14, дозволяють спростити програмування.
  • Для початківців програмістів і всіх, хто хоче навчитися програмувати.
Книга призначена в основному для людей, ніколи раніше не программировавших, і випробувана на більш ніж тисячі студентів університету. Однак і досвідчені програмісти, і студенти, вже вивчили основи програмування, знайдуть у книзі багато корисної інформації, яка дозволить їм перейти на ще більш високий рівень майстерності.
Широке охоплення тем.
Перша половина книги охоплює широкий спектр основних понять, методів проектування і програмування, властивостей мови С++ і його бібліотек. Це дозволить читачам писати програми, які виконують введення і виведення даних, обчислення і побудова простих графічних зображень. У другій половині розглядаються більш спеціалізовані теми (такі як обробка тексту, тестування і мова C). У книзі міститься багато довідкового матеріалу. Вихідні тексти програм та інші матеріали читачі можуть знайти на веб-сайті автора.

Про автора

Б'ярні Страуструп — розробник мови програмування C++ і першою його реалізації; він також є автором відомої книги The C++ Programming Language. Зараз він працює управляючим директором у технологічному відділі Morgan Stanley; запрошеним професором в Колумбійському університеті та є почесним професором Університеті Техасу. Страуструп — член Національної академії технічних наук у США (U. S. National Academy of Engineering). До переходу на академічну роботу він багато років працював у дослідницькому центрі AT&T Bell Labs. Він також є одним з членів-засновників міжнародного комітету зі стандартизації мови С++ (ISO З++).

Анотація

Програмування: принципи і практика з використанням C++, 2-е видання

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Learning Algorithms: A Programmer's Guide to Writing Better Code. 1st Ed.
244762
George Heineman
2'500 ₴
Pro Go. The Complete Guide to Programming Reliable and Efficient Software Using Golang. 1st Ed.
244721
Adam Freeman
2'500 ₴
Head First Swift. A Learner's Guide to Programming with Swift. 1st Ed.
244755
Paris Buttfield-Addison, Jon Manning
2'500 ₴
Java: The Comprehensive Guide to Java Programming for Professionals
263483
Christian Ullenboom
2'700 ₴
Spring Boot 3 and Spring Framework 6 First Edition
263354
Christian Ullenboom
2'900 ₴
Advanced Algorithms and Data Structures
160093
Marcello La Rocca
3'000 ₴
Mastering Android NDK: Master the skills you need to develop portable, highly-functional Android applications using NDK
199178
Sergey KosarevskyVictor Latypov
3'780 ₴
C# 6.0 in a Nutshell. The Definitive Reference 6th Edition
34850
Joseph Albahari, Ben Albahari
3'795 ₴