Енциклопедія "Машинобудування". Том IV - 9. "Будівельні, дорожні і комунальні машини. Обладнання для виробництва будівельних матеріалів". 4554

Паперова книга
4554
Енциклопедія
3'000
16 людей

Все про “Енциклопедія "Машинобудування". Том IV - 9. "Будівельні, дорожні і комунальні машини. Обладнання для виробництва будівельних матеріалів".”

Від видавця

Розглянуті можливості вдосконалення машин при проектуванні з точки зору автоматизації управління, підвищення продуктивності, надійності і безпеки, а також застосування нових конструкційних матеріалів.


Наведено конструкції і особливості розрахунків машин і робочого устаткування для земляних, будівельних, ремонтних, бурових та пальових робіт, для виробництва різних будівельних матеріалів: бетонних і розчинних сумішей, залізобетонних, теплоізоляційних, керамічних, арматури, цементу, гіпсу та виробів з них, а також ручні електричні машини.


Описані буровий інструмент, типи і методи розрахунку металоконструкцій будівельних, дорожніх і комунальних машин, а також машини для утримання й ремонту доріг в літній і зимовий час.

Зміст

 

Анотація

Енциклопедія "Машинобудування". Том IV - 9. "Будівельні, дорожні і комунальні машини. Обладнання для виробництва будівельних матеріалів".

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника