Кишечник і мозок. Як кишкові бактерії зцілюють і захищають ваш мозок 41108

Паперова книга
41108
Кишечник і мозок. Як кишкові бактерії зцілюють і захищають ваш мозок - фото 1
492
2 людини

Все про “Кишечник і мозок. Як кишкові бактерії зцілюють і захищають ваш мозок”

Від видавця

Про книги

Автор бестселера «Їжа і мозок» розкриває потужний вплив кишкових бактерій на стан вашого мозку і пропонує практичну покрокову програму для поліпшення екології вашого кишечника.

Згідно з результатами останніх досліджень, які проводилися в найбільш авторитетних наукових закладах по всьому світу, здоров'я головного мозку і розвиток різних його захворювань в дуже сильному ступені залежить від того, що відбувається в кишечнику людини. Ви не помилилися: стан вашого кишечника визначає ризик виникнення у вас самих різних неврологічних розладів.

Травна система найбезпосереднішим чином пов'язана з тим, що відбувається в головному мозку. І, мабуть, найважливіший аспект, від якого залежить загальний хороше самопочуття і психічне здоров'я людини, — це стан мікрофлори кишечника. Це так звана внутрішня екологія організму, що включає різні мікроорганізми, що населяють кишечник, особливо бактерії.

Практичні рекомендації, наведені в цій книзі, допоможуть змінити внутрішню екологію вашого організму для збільшення числа «правильних» мікроорганізмів, підтримують працездатність головного мозку.

В числі шести основних елементів пропонованої Перлмуттером системи: пребіотики, пробіотики, ферментовані харчові продукти, низьковуглеводні продукти, продукти, що не містять глютену, і здорові жири. З книги ви дізнаєтеся, яке значення кожного з цих елементів має для забезпечення здорової мікрофлори і для функціонування головного мозку.

Якщо ви почнете застосовувати на практиці рекомендації з книги, то позитивні результати стануть помітні буквально протягом декількох тижнів.

Для кого ця книга

Для тих, хто приділяє увагу своєму здоров'ю і замислюється про вплив харчування на якість життя.

Анотація

Кишечник і мозок. Як кишкові бактерії зцілюють і захищають ваш мозок

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника