Цифрова фотографія. Том 6. Кращі поради. Повнокольорове видання

Паперова книга
40880
Цифрова фотографія. Том 6. Кращі поради. Повнокольорове видання - фото 1
450
2 людини

Все про “Цифрова фотографія. Том 6. Кращі поради. Повнокольорове видання”

Від видавця

Скотт Келби, автор найбільш продаваних книг по цифровій фотографії на протязі останніх п'яти років, відібрав найцінніші корисні поради зі своєї суперпопулярної серії книг Цифрова фотографія, склавши книгу "найкращих порад".

Перед вами новий том серії найбільш продаваних книг по цифровій фотографії в історії. Скотт Келби володіє талантом робити складне простим. Йому вдається зрозумілою мовою пояснювати професійні прийоми, які так часто відлякують початківців. Він спілкується з читачами як з друзями, розповідаючи, які кнопки натискати і які налаштування задавати для отримання тих знімків, про які ви завжди мріяли.

Вся серія стала неймовірно популярною у початківців фотографів по всьому світу (вона переведена на велику кількість мов), адже це книги не про теорії фотографії, переповнені термінами і незрозумілими міркуваннями. Кожна книга серії написана за принципом "покажи мені, як це зробити". Цей том являє собою збірник кращих порад, скомпільованих з попередніх п'яти томів і оновлених з урахуванням останніх віянь.

В якості бонусу Скотт Келби " додав нову главу для тих, кому набридло фотографувати на смартфон і хто вирішив придбати свій перший цифровий дзеркальний фотоапарат.

Вивчивши майже 200 професійних прийомів, ви дізнаєтеся, як отримувати більш якісні, різкі і красиві фотографії, які вражають уяву глядача.

Якщо вам набридло робити посередні знімки і ви розглядаєте ілюстрації в глянцевих журналах, запитуючи себе: "Чому у мене так не виходить?", ви знайшли потрібну книгу!

Скотт Келби — найпопулярніший в світі автор книг по цифровій фотографії, редактор і видавець популярного журналу Photoshop User, глава компанії KelbyOne, яка випускає онлайн-курси для фотографів. Він читає лекції та проводить семінари по цифровій фотографії по всьому світу. Ним написано більше 60 книг, включаючи такі бестселери, як Adobe Photoshop: довідник по цифровій фотографії, Adobe Photoshop Lightroom: довідник з обробки цифрових фотографій, Ретуш портретів з допомогою Photoshop для фотографів і Освітлення, зйомка, ретуш. Покрокове керівництво по студійній зйомці.

Анотація

Цифрова фотографія. Том 6. Кращі поради. Повнокольорове видання

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника