Силова електроніка. Розрахунки і схемотехніка 40834

Паперова книга
40834
Силова електроніка. Розрахунки і схемотехніка - фото 1
580
6 людей

Все про “Силова електроніка. Розрахунки і схемотехніка”

Від видавця

Силова електроніка міцно увійшла в наше повсякденне життя. Ця книга дозволить детально з цим розділом електроніки познайомиться. Починається знайомство з розрахунків, основи будь-якого конструювання. А далі розглядається практична схемотехніка пристроїв силової електроніки (джерел живлення, стабілізаторів, перетворювачів напруги, регуляторів напруги, зварювальних інверторів та ін). Імпульсні схеми відрізняють висока продуктивність, поліпшена стабілізація напруги і малі габарити. Тому вони заслужено змінюють, в ряді випадків, своїх лінійних побратимів.


Кожній групі пристроїв присвячені окремі глави. Представлені схемні рішення не повторюють один одного, цікаві, містять певні елементи оригінальності. Розглянуті в книзі схеми пристроїв силової електроніки побудовані на недорогих компонентах, до багатьох з них вказані наявні аналоги. Для зручності сприйняття інформації опис пристроїв силової електроніки йде за єдиною схемою. Будуть корисні посилання на першоджерела кращих конструкцій.


У книзі є як складні, так і прості схеми для широкого застосування в найрізноманітніших радіоаматорських конструкціях. Всі пристрої, розглянуті в книзі, були перевірені їх авторами на практиці, демонструвалися на виставках, були відзначені призами та дипломами. Книга призначена для широкого кола радіоаматорів, дозволяє освоїти основи силової електроніки, вибрати для самостійного виготовлення і розрахувати відповідну схему джерела живлення, стабілізатори, перетворювача напруги практично для будь-яких пристроїв.

 

До книги додається віртуальний відновлювальний диск, розміщений на хмарному сервері. Адреса вказана на сайті видавництва www.nit.com.ru на сторінці цієї книги. На диску розміщена велика інформація з радіоелектронним компонентів, що використовується в силовій електроніці (про діодах, транзисторах, мікросхемах, пасивних компонентів і ін). Наведені каталоги зарубіжних виробників елементів РЕА, програми по електротехніці і електроніці для Android, інша корисна довідкова інформація.

Анотація

Силова електроніка. Розрахунки і схемотехніка

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Нові алгоритми формування і обробки сигналів в системах рухомого зв'язку
39172
Шлома А.М., Бакулин М.Г., Крейнделин В.Б., Шумов А.П.
275 ₴
Микромагнитоэлектроника. Друге видання
6092
Михаил Бараночников
650 ₴
Электроника для детей
92583
Шеффер Ф.
800 ₴