Їжа без кордонів. Правила смачних подорожей

Паперова книга
40818
Їжа без кордонів. Правила смачних подорожей - фото 1
310
4 людини

Все про “Їжа без кордонів. Правила смачних подорожей”

Від видавця

Про що книга «Їжа без кордонів. Правила смачних подорожей»

 

Любите подорожувати і смачно їсти? Тоді ви вже гастрономічний турист, той, для якого їжа — це не про втамування голоду, а про культуру, історію, релігію, звичаї, легенди — і людей, завдяки яким вона з'являється на столі. Хочете стати профі — самостійно вибудовувати «смачні» маршрути, напрошуватися в гості на ферму або до незнайомців на обід, підбирати поїздку по гастрономічний фестиваль, завжди вибирати хороший ресторан і не потрапляти в туристичні пастки? Тоді ви знайшли правильну книгу. У цій книзі зібрані універсальні правила, застосовні до будь подорожі: нові смаки, свіжі відчуття, старовинні рецепти, приємні знайомства доступні як в Провансі, так і на березі Онезького озера. Якщо, звичайно, знати, як і де шукати, що пробувати і з ким. Ось цього ви і дізнаєтеся, прочитавши книгу Марини Миронової. Це не лише керівництво до дії, але і гімн різноманіттю світу, який обов'язково варто спробувати на смак!

 

Чому книга «Їжа без кордонів. Правила смачних подорожей» гідна прочитання

 

«Їжа без кордонів» — десятирічний досвід гастрономічного мандрівника і журналіста, упакований в короткий покроковий рецепт.


Книга дає конкретні, які реалізуються поради, як будь-яку поїздку (або навіть прогулянку по місту) перетворити на захоплююче, смачне і яскраве подорож, не переплачуючи і отримуючи задоволення на кожному кроці.
Поради приправлені захоплюючими історіями шеф-кухарів, фермерів, виноробів та ін. видатних гастрономів: від явок і паролів до унікальних авторських рецептів joie de vivre.


Автор

 

Марина Миронова — travel-журналіст, гастрономічний публіцист. Професійна мандрівниця, побувала в більш ніж 60 країнах і написала про них сотні тисяч слів для National Geographic Traveler, GEO, «Навколо світу», Russia Beyond The Headlines та ін. Викладає food-журналістику у школі Travelogia. Експерт у гастрономічному і винному туризмі. Знає, що обжерливість — гріх, але не може втриматися. Кожне її подорож — низка смакових переживань. Щоб зменшити почуття провини після особливо вишуканого гріхопадіння, вона береться за перо і описує свої гастрономічні захоплення так, щоб грішили вже її читачі. Член міжнародної федерації журналістів IFJ. Член Спілки журналістів Санкт-Петербурга.

Анотація

Їжа без кордонів. Правила смачних подорожей

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника