Оперативне акушерство з фантомним курсом. Керівництво для лікарів 40390

Паперова книга
40390
Оперативне акушерство з фантомним курсом. Керівництво для лікарів - фото 1
777
1 людина

Все про “Оперативне акушерство з фантомним курсом. Керівництво для лікарів”

Від видавця

Посібник підготовлено з урахуванням положень як класичного акушерства, так і останніх досягнень (у тому числі доказової медицини) в області діагностики і ведення фізіологічних та патологічних пологів. Описані основні акушерські операції та посібники. Викладено кардинальні положення акушерства: таз з акушерської точки зору, плід як об'єкт пологів, методи обстеження вагітних і породіль, механізми родового акту, біомеханізми і ведення пологів при головних (потиличних, розгинальних передлежання, асинклитических вставляння і неправильних станах головки) і тазових передлежання плода, звужених і вузьких тазиках; наведена техніка акушерських посібників при головному і тазових передлежання.

 

Докладно описані показання, протипоказання, умови, техніка акушерських операцій: зберігають вагітність, готують родові шляхи, поворотів плоду, кесаревого розтину (в тому числі його сучасні методики), акушерських щипців та вакуум-екстракції плода, плодоразрушающих операцій. Детально викладені питання консервативного та оперативного лікування маткових кровотеч, а також медичної допомоги при небажаної вагітності.

 

Для практикуючих лікарів: акушер-гінекологів, лікарів-інтернів, лікарів-курсантів факультетів післядипломної освіти та студентів старших курсів внз.

Анотація

Оперативне акушерство з фантомним курсом. Керівництво для лікарів

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари