На одній хвилі. Нейробіологія гармонійних відносин 40241

Паперова книга
40241
На одній хвилі. Нейробіологія гармонійних відносин - фото 1
На одній хвилі. Нейробіологія гармонійних відносин - фото 2
12.04
570
1 людина

Все про “На одній хвилі. Нейробіологія гармонійних відносин”

Від видавця

Про книги


Що нейробіологія говорить про важливість здорових відносин з іншими людьми для розкриття нашого потенціалу і повноцінного життя.

 

Ми всі відчуваємо моменти самотності та ізоляції. Дослідження Університету Пердью (штат Індіана, США) показало, що 25% людей не можуть назвати ім'я хоча б однієї людини, до кого відчувають близькість, хоча всі ми створені для міцних відносин з іншими.

 

Ключ до гарних стосунків — чи то з колегами, коханою людиною або членами сім'ї — у зміцненні нейронних шляхів, відповідальних за близькість і спілкування.

 

У цій книзі психіатр Емі Бенкс розповідає про чотирьох нейронних шляхах, розвиток яких допоможе вам зблизитися з іншими людьми: спокій, прийняття, резонанс і енергія. Практичні інструменти з книги, засновані на сучасної нейробіології, допоможуть вам налаштувати свій мозок на міцні взаємини, забути про самотність і стати щасливішими.

 

З передмови Деніела Сігела

 

Хочете відчувати більше радості і задоволення в житті? Усі наукові дослідження в галузі щастя, довголіття, психічного та фізичного здоров'я вказують на важливість такого чинника, як міцність стосунків з іншими людьми. У цій книзі доктор медицини, психіатр Емі Бенкс являє новаторський, доступний для розуміння огляд обширних досліджень в області нейробіології відносин і пропонує читачам практичні способи використання цих знань для перенастроювання мозку на більш здорові відносини, що приносять глибоке внутрішнє задоволення. Що це дає вам? Простіше кажучи, ви можете свідомо трансформувати своє життя за допомогою поліпшення способу встановлення зв'язків з іншими людьми. Відносини — це не просто приємний аспект життя. Відносини — це і є життя.

Хочете бути більш щасливими? Хочете жити довше? Хочете бути здоровим розумом і тілом? У такому разі освоєння цих чотирьох способів формування більш значущих стосунків, що приносять глибоке внутрішнє задоволення — це ваш ключ до досягнення цих цілей. Нехай Емі Бенкс вкаже вам шлях до кращого життя, наповненою любов'ю і сміхом. Приємного читання!

 

Для кого ця книга

 

Для всіх, хто хоче встановлювати міцні зв'язки з іншими людьми та ставати щасливішими.

Зміст

 

Анотація

На одній хвилі. Нейробіологія гармонійних відносин

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника